«Κάγκελο» η Μενεγάκη με την αλλαγή στην εμφάνιση της Ζαρίφη – Η ατάκα για την προσωπική της ζωή
Media

«Κάγκελο» η Μενεγάκη με την αλλαγή στην εμφάνιση της Ζαρίφη – Η ατάκα για την προσωπική της ζωή

Η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και μόλις την είδε η παρουσιάστρια «τα έχασε» με την αλλαγή στην εμφάνισή της, αφού έχει μείνει μισή!

Η Ελένη Μενεγάκη της είπε: «Μπράβο Κατερίνα! Φτου σου κορίτσι μου! Μπράβο, έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές. Σε βλέπω, είσαι καλά. Είσαι κούκλα. Είσαι στα καλύτερά σου και πιστεύω οφείλεται και στην προσωπική σου ζωή γιατί τα επαγγελματικά τα ίδια καλά όπως τόσα χρόνια…»!

Η δε Κατερίνα Ζαρίφη τόνισε ότι «έχει γίνει δουλίτσα. Είμαι πολύ καλά»!

zarifi-(4).jpg

Να σας θυμίσουμε ο σύντροφός της είναι από τα Γιάννενα και είναι σεφ.

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει:

«Την αγαπούμε την Ήπειρο, τα μαγευτικά Ιωάννινα. Ο καλός μου είναι από τα Γιάννενα, είναι σεφ, είναι καλός στη δουλειά του, είναι από τους που πρώτα θαύμασα και μετά ερωτεύτηκα. Ο Πάνος έχει αντέξει ένα χρόνο, του σκαλίζουμε μάρμαρο στο Σύνταγμα…

Ανεβοκατεβαίνουμε κι αυτός και εγώ – Παγκράτι – Κολιάτσου το έχουμε κάνει- μέχρι να δούμε αν θα έρθει προς τα κάτω. Θα πήγαινα άνετα στα Γιάννενα αλλά να μου βρεις να κάνω κάτι, όχι απαραίτητα την παρουσιάστρια, και σε τσιπουράδικο! Δεν το σκέφτομαι, δεν το είχα ποτέ ανάγκη τον γάμο».

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι στα καλύτερά της στην προσωπική της ζωή, αλλά έχει αλλάξει εντελώς και σε εμφάνιση. Η Κατερίνα έχει μείνει μισή και δείτε την με ολόσωμη φόρμα στην Ελένη Μενεγάκη!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved