Μενεγάκη: «Τα έχασε» on air με τις αποκαλύψεις της Ζαρίφη για τον Ηλία Αβασκαντήρα
Media

Μενεγάκη: «Τα έχασε» on air με τις αποκαλύψεις της Ζαρίφη για τον Ηλία Αβασκαντήρα

Ο Ηλίας Αβασκαντήρας, που έχει κατακτήσει διεθνείς πασαρέλες, εργάζεται στο δικό του κρεοπωλείο και έχει αποκτήσει μία κόρη έδωσε συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη και η Κατερίνα Ζαρίφη που ήταν στην εκπομπή της έκανε αποκαλύψεις για το μοντέλο. 

Ο Ηλίας Αβασκαντήρας είναι κρεοπώλης – μοντέλο και εργάζεται στο κρεοπωλείο του πατερά μου από 10 ετών.

«Το modelling προέκυψε εντελώς τυχαία στη ζωή μου όταν με ανακάλυψε ένα πρακτορείο. Είχα ενδοιασμούς όταν ξεκίνησα το modelling αλλά αποδείχθηκε ότι έκανα την σωστή κίνηση γιατί είχα δίπλα μου άψογους επαγγελματίες».

Ο Ηλίας Αβασκαντήρας είναι έχει δουλέψει για την καμπανιά του Armani, έχει περπατήσει στην πασαρέλα για τους Dsquared, Hugo boss και έχει φωτογραφηθεί για το GQ, το L’ official.

«Το ψυχολογικό κομμάτι είναι το πιο δύσκολo στο modelling γιατί έχει απορρίψεις στα castings. Πρέπει όμως να μην το βάζει κάτω και να συνεχίζεις. Τα τελευταία χρόνια ζω στην Ελλάδα γιατί παντρεύτηκα και απέκτησα την κορούλα μου».

ilias.JPG

Όπως λέει, είναι στα άμεσα σχέδια του να φύγει για λίγο στο εξωτερικό – λόγω modelling – χωρίς όμως να αφήσει το κρεοπωλείο.

«Ήταν απολυτά συνειδητή η απόφαση να κάνω οικογένεια και παιδί. Το πρώτο πράγμα που θέλω όταν ξυπνάω το πρωί είναι οι αγκαλιές της κόρης μου. Μου έχει συμβεί να βρίσκομαι στη Βενετία για μια καμπάνια και την επόμενη μέρα να είμαι στο κρεοπωλείο και να κόβω κρέας».

Ο Ηλίας Αβασκαντήρας λέει πως το modelling και το κρεοπωλείο είναι δύο δουλείες εντελώς διαφορετικές… παρ’ όλα αυτά είναι και οι δύο δουλειές.

ilias21.JPG

«Το ανδρικό modelling στην Ελλάδα δεν είναι στα καλυτέρα του γι’ αυτό και δεν κάνω δουλειές εδώ. Συνεργάζομαι με 15 γραφεία στο εξωτερικό και στα άμεσα σχέδια μου είναι να πάω Αμερική. Νιώθω ασφάλεια που έχω και την δουλειά μου στο κρεοπωλείο παρ’ όλο που το ανδρικό modelling δεν έχει ημερομηνία λήξης. Ονειρεύομαι να αποκτήσω πολλά παιδιά και να κάνω πάρα πολλά ταξίδια».

Μάλιστα, η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε ότι είναι καλός της φίλος, ενώ ανέφερε ότι τα έπιναν πριν λίγες μέρες και είπε στην παρουσιάστρια ότι είναι γείτονες και τότε τα έχασε η Ελένη Μενεγάκη!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved