Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος πιέζει τη Φιλαρέτη να του αποκαλύψει που βρίσκονται τα οστά του πατέρα του
Media

Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος πιέζει τη Φιλαρέτη να του αποκαλύψει που βρίσκονται τα οστά του πατέρα του

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο

Ο Σαράντος βρίσκει τη Φιλαρέτη έξω απ’ το μοναστήρι και την πιέζει να του αποκαλύψει που βρίσκονται τα οστά του πατέρα του. Στην Πάτρα ο Γιαννίκος έχει στην ασφάλεια την Όλγα και την πιέζει ασφυχτικά. ο Λουκάς θα προσαχθεί με χειροπέδες.

mavro-rodo2.jpg

Ο Μπόγρης πηγαίνει τον Σταυρίνο για να μείνει στην Γερακιανή.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Μαύρο Ρόδο:

Η Φιλαρέτη παραπλανάει την Κασσιανή με τη βοήθεια του Μανώλη για να μεταφέρει τα οστά του Διάκο Σάββα στο δάσος. Ο Λευτέρης ζητάει τη βοήθεια της Ευτυχίας για να αποκαλύψουν στην Ελισάβετ την εγκυμοσύνη της .

Η Αλεξία συνειδητοποιεί ότι ο Βίκος εμπλέκεται στην εξαφάνιση της Κύρας και αποφασίζει να συναντήσει τον Παράσχο προκειμένου να πάρει πληροφορίες.

Η Κασσιανή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το πρόβλημα της Αυξέντιας και να της αποσπάσει πληροφορίες σε σχέση με το ΔιάκοΣάββα ενώ η Φιλαρέτη πιέζεται καθώς ο μητροπολίτης ζητάει απαντήσεις.

Ο Θέμης έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο Λουκάς του κρύβει πραγματα για την Θάλεια ο Βικός έχει αποφασίσει ότι δεν θα αφήσει κανέναν να μπει εμπόδιο ανάμεσα σε αυτόν και την Αλεξία.

Συγχρόνως στα χέρια της Αλέξιας πέφτει ένα στοιχείο που συνδέει το Βικό με την εξαφάνιση της Κυράς. Η ώρα που Λευτέρης μάθαινει αν οι υποψίες για την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ είναι αληθινές φτάνει.

Η Τασούλα δείχνει με καμάρι το δαχτυλίδι της στο χωριό αν και παραμένει επιφυλακτική για τις προθέσεις του Σταυρίνου. Την ίδια στιγμή ο Πέτρος σοκάρεται όταν πετυχαίνει το Βίκο με την Αλεξία στο σπίτι της Κύρας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved