Η γη της Ελιάς:  Επιτέλους χαρά! Ο Λυκούργος και η Χάιδω παντρεύονται!
Media

Η γη της Ελιάς: Επιτέλους χαρά! Ο Λυκούργος και η Χάιδω παντρεύονται!

Η γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος και η Χάιδω έχουν περάσει πολλές δοκιμασίες και έχουν βγει αλώβητοι.

Τους ενώνει η μεγάλη αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, καθώς η φιλία χρόνων που τους έδενε με τις κατάλληλες προϋποθέσεις μεταλλάχθηκε σε έναν δυνατό έρωτα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού μας, αν και η Χάιδω δεν δέχεται ούτε λέξη περί γάμου, καθώς θέλει να τιμήσει τα ήθη και τις παραδόσεις της περιοχής παραμένοντας χήρα, ο αγαπημένος της τής κάνει ξανά πρόταση.

lykoyrgos-xaido-(1).jpg

Ο Λυκούργος τής εκδηλώνει την επιθυμία του να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με αφορμή μία φράση της Αρετής, η οποία τον αποκαλεί σε μία στιγμή έντασης σώγαμπρο.

Ο δικηγόρος δεν μπορεί να αντέξει αυτή τη συμπεριφορά και προκειμένου να ζει ελεύθερα στο σπίτι της συντρόφου του της ζητάει να γίνει και επισήμως γυναίκα του. Εκείνη του λέει πως χρειάζεται χρόνο για να το σκεφτεί. Ύστερα από λίγες ημέρες, τελικά η Χάιδω αποφασίζει να του πει το πολυπόθητο «ναι», ενώ πρώτα έχει φροντίσει να πάρει τη συγκατάθεση και την ευλογία του γιου της, του Φίλιππου, ο οποίος έχει πάει πλέον στον στρατό.

Το επόμενο διάστημα, λοιπόν, το ζευγάρι οργανώνει έναν λιτό γάμο στο δημαρχείο. Τη μεγάλη εκείνη ημέρα έχουν στο πλευρό τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Φίλιππος, η Βασιλική, η Ισμήνη, ο Κωνσταντίνος, η Αθηνά και η Μαργαρίτα είναι ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους τους και χαίρονται ιδιαίτερα με την ευτυχία τους.

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved