Η γη της Ελιάς: Η Αρετή παγιδεύει τον Στάθη!
Media

Η γη της Ελιάς: Η Αρετή παγιδεύει τον Στάθη!

Η γη της Ελιάς: Μετά τον χωρισμό του Στάθη από την Ιουλία, η Αρετή τον έχει βάλει ξανά στο στόχαστρο και πιστεύει ότι κάποια στιγμή πρόκειται να γυρίσει στην αγκαλιά της.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Αρετή βάζει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο για να παγιδέψει τον Στάθη και να τον κάνει ξανά δικό της. Ένα βράδυ, λοιπόν, πηγαίνει μέσα στη νύχτα στο σπίτι του και ρίχνει υπνωτικά χάπια στο ποτό του. Στη συνέχεια τον ακολουθεί στην κρεβατοκάμαρα και ξαπλώνει δίπλα του.

Όταν τον παίρνει ο ύπνος, βγάζει κάποιες φωτογραφίες που τους δείχνουν μαζί στο κρεβάτι και στη συνέχεια κοιμάται πλάι του. Το επόμενο πρωί εκείνος προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη το προηγούμενο βράδυ και η αδίστακτη Μανιάτισσα του λέει ότι έκαναν έρωτα, προκαλώντας του «εγκεφαλικό».

Ο Στάθης δεν μπορεί να πιστέψει ότι παρασύρθηκε ξανά στην αγκαλιά της και αναρωτιέται πώς θα ξεμπερδέψει. Αμέσως μετά, η Αρετή φεύγει από το σπίτι και διαλαλεί σε όλο το χωριό ότι είναι και πάλι μαζί με τον πρώην άντρα της. Μάλιστα, μέσα σε λίγες ώρες όλοι στην Αρεόπολη μαθαίνουν για την επανασύνδεση, ενώ εκείνη βρίσκει την Ασπασία και της δείχνει τις φωτογραφίες που τράβηξε και αποτελούν τα υποτιθέμενα πειστήρια.

Παράλληλα, ο Στάθης προσπαθεί να εξηγήσει στους ανθρώπους που τον ρωτούν αν είναι ξανά ζευγάρι με την Αρετή ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια και αδυνατεί να πιστέψει ότι κοιμήθηκε μαζί της.

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved