Μαύρο Ρόδο: Βίκος και Αλεξία νεκροί; Ο Θέμης βάζει βόμβα στο αμάξι του
Media

Μαύρο Ρόδο: Βίκος και Αλεξία νεκροί; Ο Θέμης βάζει βόμβα στο αμάξι του

Μαύρο Ρόδο: Οι ζωές του Καστρινού και του Βίκου είναι συνδεδεμένες με ένα παράξενο παιχνίδι της μοίρας και κάθε θανάσιμο βήμα, που κάνει ο ένας εναντίον του άλλου αποτελεί πλήγμα και για τους δύο. 

Όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, όταν ο νεαρός μαφιόζος συνειδητοποιεί πως είναι ερωτευμένος με την Αλεξία, αποφασίζει να το σκάσουν μαζί στο εξωτερικό, καθώς ξέρει ότι ο Καστρινός σκοπεύει να τον σκοτώσει.

THEMIS-KASTRINOS-LEONIDAS-KAKOYRHS.jpg

Η κοπέλα, χωρίς να υπολογίσει κανέναν μιας και ο έρωτός της για τον Βίκο είναι πολύ δυνατός, δέχεται να τον ακολουθήσει και ετοιμάζει κρυφά τη φυγή της. Στο μεταξύ, η παγίδα θανάτου του Καστρινού μπαίνει σε εφαρμογή.

Σε ανύποπτο χρόνο, τα τσιράκια του Θέμη ζώνουν -έπειτα από εντολή του- με εκρηκτικά το αυτοκίνητο του εχθρού του. Παράλληλα, ο Βίκος ζητάει για τελευταία φορά βοήθεια από τον Παράσχο, στον οποίο εξομολογείται ότι θέλει να αφήσει τη νύχτα και να αρχίσει μια νέα ζωή. Λίγες ημέρες αργότερα, όλα είναι έτοιμα για το καινούργιο ξεκίνημα και το ζευγάρι συναντιέται για να φύγει για πάντα μακριά από όλους.

mavro-rodo-(2).jpg

Οι δυο τους μπαίνουν βιαστικά στο αυτοκίνητο του Βίκου για να το σκάσουν, όμως ο Λουκάς παραμονεύει. Όταν βλέπει τον Βίκο να επιβιβάζεται στο όχημα του, ενεργοποιεί τη βόμβα προκειμένου να τον σκοτώσει, αγνοώντας πως μέσα βρίσκεται και η ξαδέλφη του, η Αλεξία, με αποτέλεσμα να ετοιμάζεται να στείλει στον θάνατο τους δύο εραστές...

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved