Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ στο νοσοκομείο με αιμορραγία
Media

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ στο νοσοκομείο με αιμορραγία

Μαύρο Ρόδο: Στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA μία απρόσμενη εξέλιξη προκαλεί τρόμο στην Ελισάβετ, καθώς διαπιστώνει ότι έχει αιμορραγία και κινδυνεύει να χάσει το μωρό που κυοφορεί.

Παράλληλα, η ζωή του Βίκου και της Αλεξίας κρέμεται από μια κλωστή, καθώς ο Θέμης βάζει βόμβα στο αυτοκίνητο του θανάσιμου εχθρού του. Η ζωή της Ελισάβετ άλλαξε από τη μια στιγμή στην άλλη όταν γνώρισε τον αληθινό έρωτα και για χάρη του απαρνήθηκε την αφοσίωσή της στον θεό.

Ωστόσο, η κοπέλα έχει μετανιώσει που εγκατέλειψε το μοναστήρι για τον Πέτρο και παρόλο που γνωρίζει ότι κυοφορείτο παιδί του εμμένει στην απόφασή της να ζήσει ως μοναχή. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι εύκολα, καθώς, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, η Ελισάβετ πρόκειται να βιώσει τραγικές καταστάσεις. Από τη μία προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το γεγονός πως θα γίνει μητέρα, ενώ παράλληλα δέχεται πόλεμο από την Κασσιανή, που κάνει ό,τι μπορεί για να τη διώξει από τη μονή. Όμως η νεαρή μοναχή δεν θέλει να επιστρέφει στα εγκόσμια.

mavro-rodo3.jpg

Παράλληλα, η καρδιά της είναι ακόμα δοσμένη στον Πέτρο και της κοστίζει που τον έχει αποκλείσει από τη ζωή της. Η πίεση, το βάρος και ο πόνος που αισθάνεται είναι αβάσταχτα και δυστυχώς επηρεάζουν την εγκυμοσύνη της. Η Ελισάβετ, κάποια στιγμή, ενώ βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο κελί της, νιώθει ξαφνικά έντονους πόνους στην κοιλιά. Στη συνέχεια διαπιστώνει με τρόμο ότι έχει ακατάσχετη αιμορραγία. Αμέσως την κυριεύει πανικός και φοβάται πως ίσως αποβάλει. 0 κίνδυνος να μην επιβιώσει το έμβρυο είναι μεγάλος και καλεί σε βοήθεια.

Οι καλόγριες μεταφέρουν την κοπέλα εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ για την κατάστασή της ενημερώνεται και ο πατέρας της, ο οποίος σπεύδει στο πλευρό της. 0 Λευτέρης είναι ιδιαίτερα ταραγμένος και αποφασίζει να ειδοποιήσει και τον Πέτρο. Έτσι, λοιπόν, του τηλεφωνεί και του λέει πως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος η Ελισάβετ να χάσει το παιδί.

mavro-4.jpg

Στο άκουσμα της είδησης, ο αρχιτέκτονας τρελαίνεται και πηγαίνει κοντά της. Οι ώρες κυλούν εφιαλτικό για όλους, που περιμένουν μια ενημέρωση από τους γιατρούς, ενώ η Ελισάβετ τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να χάσει το μωρό της και προσεύχεται συνεχώς στον θεό από τα βάθη της καρδιάς της να πάνε όλα καλά.

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved