Στα σύρματα: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ 1
Media

Στα σύρματα: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ 1

Μία νέα κωμική σειρά, με τίτλο «Στα σύρματα», αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ 1.

Μάθετε τα πάντα για τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν αλλά και για την υπόθεση του σίριαλ...

Η ΕΡΤ 1, τη σεζόν 2023-2024, θα παρουσιάσει στο τηλεοπτικό κοινό νέες προτάσεις μυθοπλασίας. Μία από αυτές είναι η απολαυστική κωμωδία του Χάρη Μαζαράκη και του Νίκου Δημάκη, που φέρει τον τίτλο «Στα σύρματα», στην οποία θα παρακολουθήσουμε τη ζωή μέσα και έξω από τα σύρματα της φυλακής.

tsaltampasis.jpg

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα απολαύσουμε, μεταξύ άλλων,τους Θανάση Τσαλταμπάση (Σπύρος), Ιβάν Σβιτάιλο (Ιούλιος ή Τζούλιους), Βίκυ Παπαδοπούλου (Αννα, ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός), Ντορέπα Παπαδημητρίου (Βανέσα, σύζυγοςτου Κίμωνα, πολιτευόμενου εφοπλιστή), που θα τον υποδυθεί ο Γιώργος Χρανιώτης, Πάνο Σταθακάπουλο (Λεωνίδας, διευθυντής των φυλακών), Τάσο Παλαντζίδη (πατέρας Νικόλαος), Βασίλη Χαλακατεβάκη (πατέρας του Σπύρου), Ανδρέα Ζηκούλη (κρατούμενος «Τσιτσάνης»), Κώστα Πιπερίδη (κρατούμενος «Μητσάκης»), Δημήτρη Μαζιώτη (κρατούμενος «Βαμβακάρης»), Κωνσταντίνο Μουταφτσή (Λέλος φίλος του Σπύρου), Αλέξανδρο Ζουριδάκη (Μανωλάκης, φίλος του Σπύρου). Γκεστ εμφάνιση θα κάνει ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος θα υποδυθεί τον καθηγητή των φυλακών.

Η ανάγνωση των πρώτων σεναρίων πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.

Η υπόθεση

Σύμφωνα με την πλοκή, δύο ήρωες βρίσκουν αυτά που τους ενώνουν, όταν φαινομενικά τους χωρίζουν τα πάντα. Δύο φυλακισμένοι, με βαρύ ποινικό μητρώο ο ένας και με μια οικονομική απάτη στην πλάτη του ο άλλος, παίρνουν μέρος μαζί με άλλους ανθρώπους σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα διαχείρισης θυμού και άλλων ακραίων συμπεριφορών. Οι βαρυποινίτεςγίνονται... γλυκές και καταδεκτικές τηλεφωνήτριες και στην άλλη άκρη της γραμμής ο ανώνυμος κόσμος τούς καλεί για να βγάλει τα εσώψυχά του. Στον αντίποδα, απαλλαγή από τις αγγαρείες και, το σημαντικότερο, μείωση ποινής! Ένα πρόγραμμα που θα βγάλει στην επιφάνεια και τους δικούς τους καλά κρυμμένους χαρακτήρες. Μια ληστεία διαμαντιών, ένα σχέδιο απόδρασης, ένας έρωτας. Πόσο μπορείς να ξεφύγεις απ’ το παρελθόν σου; Ποιος θα γίνει κυνηγός και ποιος κυνηγημένος; Ποιος θα τρέξει γρηγορότερα σ' αυτό το αστείο γαϊτανάκι;

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved