Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης ερωτεύεται τη Δήμητρα
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης ερωτεύεται τη Δήμητρα

Η Γη της ελιάς: Η Μαργαρίτα σκορπάει την τέφρα του Αλέξη στην αυλή της. Από την άλλη, ένας νέος θάνατος συγκλονίζει τη Μάνη, ενώ ο Ορέστης νιώθει έλξη για τη Δήμητρα και επιδιώκει να τη βλέπει συνέχεια.

Στο μεταξύ, ο Μόνος και η Μαρίνα μαθαίνουν το φύλο του μωρού τους…

Η απόλυτη στάση της Ιουλίας απέναντι στη Μαργαρίτα οδηγεί τον Λυκούργο και τον Φίλιππο στην παραίτηση από το διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος των Βρεττάκων. Λίγο αργότερα, η Μαρίνα εξιστορεί στην Ιουλία όλο το παρελθόν της Μυρτάλης με τον Αλέξη. Μάλιστα, από τα λεγόμενά της, τη βοηθάει να καταλάβει πως εν μέρει η άτυχη κοπέλα ενίσχυσε, άθελά της, την τρέλα του νεαρού. Ύστερα από αυτή τη συζήτηση, η γυναίκα αρχίζει να αναθεωρεί για τη Μαργαρίτα.

gi-tis-elias.jpg

Παρ’ όλα αυτά, η τελευταία εμμένει στην απόφασή της να παραιτηθεί, ενώ στη συνέχεια σκορπάει την τέφρα του γιου της στην αυλή του σπιτιού της. Λίγες ημέρες αργότερα, το διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος κάνει σύσκεψη χωρίς εκείνη, γεγονός που εξοργίζει ξανά την Ιουλία. Την ίδια ώρα, η Μαργαρίτα, η Αθήνα και η Χάιδω αναχωρούν για το Σούνιο για να επισκεφθούν τη Μαρία.

Η απουσία της Χάιδως είναι αισθητή για τον Λυκούργο, ο οποίος ανυπομονεί να επιστρέψει στην Αρεόπολη. Λίγο αργότερα, μια τραγική είδηση συγκλονίζει τον δικηγόρο, ο οποίος μαθαίνει ότι ο Άγγελος Φωτάκος πέθανε και η μικρή Φιλιώ μεταφέρθηκε σε ίδρυμα. Ο θάνατός του ταράζει τους κατοίκους της περιοχής, ενώ η Αθηνά επηρεάζεται από τον εγκλεισμό του κοριτσιού στο ίδρυμα. Μάλιστα, εξομολογείται στη μητέρα της ότι σκέφτεται να υιοθετήσει το κοριτσάκι και μετά τη συζήτησή τους, επιστρέφοντας, αποφασίζει να ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες. Την επομένη, οι τρεις γυναίκες γυρίζουν στη Μάνη με τη Μαργαρίτα να θέλει να πάρει ξανά τη ζωή στα χέρια της, ενώ η Χάιδω δέχεται μια έκρηξη αγάπης από τον Λυκούργο.

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved