Μουζουράκης: Χαμός στο Happy Day μετά το αιχμηρό μήνυμα προς τα media: «Ούτε ο star του Hollywood»
Media

Μουζουράκης: Χαμός στο Happy Day μετά το αιχμηρό μήνυμα προς τα media: «Ούτε ο star του Hollywood»

O Πάνος Μουζουράκης λίγο πριν τον γάμο του με τη Μαριλού Κοζάρη έστειλε ένα αυστηρό μήνυμα στους δημοσιογράφους και ζήτησε χάρη ο γάμος του να μείνει μακριά από τα ΜΜΕ!

Το εν λόγω μήνυμά του σχολίασε το Happy Day.

Αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Έχουμε μάθει για τον γάμο τα πάντα και τα έχουμε μάθει από ανθρώπους που είναι πολύ κοντά στο ζευγάρι. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τέτοιο θέμα»!

Η δε Τίνα Μεσσαροπούλου υπογράμμισε: «Και so what; Τι έγινε; Παντρεύεται ο Μουζουράκης και γίνεται ολόκληρο θέμα. Έτσι όπως το θέτει ο ίδιος, πραγματικά σκέφτεται ο άλλος ότι δεν θα πρέπει να στείλει κανείς κάμερα. Ούτε ο star του Hollywood να ήταν. Καταλαβαίνω την προσπάθειά του. Προς τους δημοσιογράφους τουλάχιστον, το συγκεκριμένο βίντεο το βρίσκω πάρα πολύ προσβλητικό.

panos-98.JPG

Λέει ντροπή το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες και για το ξεδιάντροποι, υπάρχουν σημεία πολύ απαξιωτικά»!

Και πρόσθεσε η Σταματίνα: «Ο ρόλος μας είναι να πάμε να καλύψουμε τη χαρά του άλλου. Αν ο άλλος σου λέει ότι είσαι ανεπιθύμητος ξεδιάντροπος και έχεις τον στόλο σου...».

Όσον αφορά τη δήλωση του Μουζουράκη για τον πατέρα Αντώνιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Θέλησε να δώσει μια ψήφο εμπιστοσύνης και έχει το δικαίωμα. Κι εγώ που υπήρξα πολύ κοντά στον πατέρα Αντώνιο, δεν είχα φανταστεί και δεν είχα σκεφτεί και δεν είχα καταλάβει τίποτα απ’ όλα αυτά που του καταλόγισαν, πήρα την απόστασή μου.

stamatina-gia-moyzoyraki.JPG

Δεν βγήκα να μιλήσω άσχημα γι’ αυτόν αλλά είπα μέχρι να τελεσιδικήσει η δίκη και να φανεί τι έχει γίνει, εγώ είπα δεν είμαι κοντά σε αυτόν τον άνθρωπο»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved