Αυτή η Νύχτα Μένει: Σπύρος Σταμούλης: «Όσο πιο πολύ μαθαίνω τον Άλκη, τόσο πιο πολύ τον δικαιολογώ»
Media

Αυτή η Νύχτα Μένει: Σπύρος Σταμούλης: «Όσο πιο πολύ μαθαίνω τον Άλκη, τόσο πιο πολύ τον δικαιολογώ»

Ο Σπύρoς Σταμούλης, φέτος, πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει», υποδυόμενος τον Άλκη, γιο του Νώντα ο οποίος δολοφονήθηκε από τη Μαρίνα. 

Ο ηθοποιός μιλάει για τον ρόλο του και αποκαλύπτει τις συγκλονιστικές εξελίξεις που θα συμβούν στην πορεία του σίριαλ αλλά και όσα κέρδισε από αυτή τη συνεργασία. Ακόμη, αναφέρεται στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός στα 24 του χρόνια…

Φέτος, πρωταγωνιστείς στη δραματική σειρά του ALPHA «Αυτή π νύχτα μένει». Τι απολαμβάνεις σε αυτή τη δουλειά;

Είμαι πολύ υπερήφανος για τη συμμετοχή μου στη σειρά, θεωρώ ότι το σημαντικότερο και αυτό που μου τράβηξε κυρίως την προσοχή και ήθελα πολύ να είμαι σε αυτή την παραγωγή είναι η υπέροχη ομάδα εξαιρετικών ηθοποιών. Δεν ξέρω ποιον να πρωτοπώ. Ήθελα πολύ να παίξω μαζί τους και μαθαίνω από εκείνους πολλά πράγματα για την τέχνη μου.

nyxta.jpg

Ειδικότερα, η συνεργασία σου με τον Γιώργο Αρμένη, την Αννα Μάσχα και τον Βασίλη Μπισμπίκη πώς είναι;

Τους θεωρώ πάρα πολύ ταλαντούχους, εξαιρετικούς ηθοποιούς με πολύχρονη παρουσία στον χώρο της υποκριτικής. Το γεγονός ότι μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω με τον Γιώργο Αρμένη, την Άννα Μάσχα και τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι σαν ένα όνειρο, το οποίο γίνεται πραγματικότητα. Είναι ευλογία να μπορείς να συνεργαστείς με ανθρώπους που σέβεσαι και εκτιμάς.

Όταν διάβασες τον ρόλο του Άλκη, ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες;

Αυτό που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή ήταν πως ο συγκεκριμένος ρόλος, του Άλκη, ήταν πολύ διαφορετικός απ’ όσους μου είχαν προτείνει στο παρελθόν. Δεν είμαστε σίγουροι αν είναι θετικός ή αρνητικός χαρακτήρας. Είναι ένας αντιήρωας, ο οποίος είναι ικανός για πολύ έντονες και άσχημες πράξεις. Αυτή η επικινδυνότητά του με τράβηξε πάρα πολύ. Επίσης, μου αρέσει που δεν είσαι σίγουρος για το τι ακριβώς μπορεί να κάνει στο επόμενο επεισόδιο ή στην επόμενη σκηνή.

stamoulis-nyxta.jpg

Ο ρόλος του κακού σε ιντριγκάρει περισσότερο;

Δεν είναι ότι με ιντριγκάρει περισσότερο ο ρόλος του καλού ή του κακού, δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες. Με ενδιαφέρει περισσότερο να βλέπω ότι υπάρχει ένα βάθος. Ο Αλκής δεν είναι καλός ή κακός, οπότε είναι πιο σύνθετος. Αυτό με βοηθάει πάρα πολύ στο παίξιμο, γιατί μου δίνει ώθηση να ανακαλύψω περισσότερα πράγματα για εκείνον.

Οι λόγοι που κρύβονται πίσω από τις πράξεις του Άλκη μπορούν να δικαιολογήσουν τη συμπεριφορά του;

Ναι, γνωρίζοντάς τους μπορούμε να δικαιολογήσουμε πάρα πολλά για τις επιλογές και τις πράξεις του Άλκη. Όσο περισσότερα μαθαίνω για τον ρόλο, τόσο πιο πολύ τον δικαιολογώ.

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved