Survivor All Star: Οι δηλώσεις του Βασάλου στην... Όπρα & η στιγμή της αποχώρησης για τον Μαρτίκα
Media

Survivor All Star: Οι δηλώσεις του Βασάλου στην... Όπρα & η στιγμή της αποχώρησης για τον Μαρτίκα

Survivor All Star: Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι εκείνος που πήρε τον δρόμο για την επιστροφή στην Ελλάδα αφού το κοινό αποφάσισε να τον διώξει από το παιχνίδι. 

Ο γνωστός φαρμακοποιός και επιχειρηματίας ήλπιζε να σπάσει το ρεκόρ των 12 υποψηφιοτήτων προς αποχώρηση που είχε πέρυσι, όμως ούτε φέτος τα κατάφερε! Δώδεκα φορές είχε προταθεί πέρυσι, δώδεκα και φέτος.

mple-survivor.jpg

Ο Σπύρος, αν και εναπόθεσε όλες τις ελπίδες του στην κρίση του κόσμου που τον κρατούσε τόσο καιρό στο παιχνίδι, τελικά δεν κατάφερε να πείσει τους τηλεθεατές που του έδειξαν την πόρτα της εξόδου. Λίγο πριν, οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ανάμεσά τους και ο Ηλίας Μπόγδανος που για πρώτη φορά έμπαινε σε αυτή τη θέση, έδειχναν να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι:

Έχοντας απέναντί του τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Ηλία Μπόγδανο και τον Νίκο Μπάρτζη που ήταν επίσης υποψήφιοι προς αποχώρηση, όλοι από την Μπλε ομάδα, τελικά ο Σπύρος ήταν αυτός που άκουσε από τα χείλη του Γιώργου Λιανού το όνομά του ως ο παίκτης που επιστρέφει στην Ελλάδα.

survivor-kokkinoi.jpg

Λίγο πριν, οι Κόκκινοι και η Σταυρούλα αποκάλυψαν τα όσα έζησαν στη Νέα Υόρκη, δηλώνοντας γοητευμένοι από όσα έζησαν. Όπως είπαν, έμειναν με το στόμα ανοιχτό με όσα είδαν και βίωσαν εκεί, με τον Βασάλο να λέει ότι χάρηκε πολύ που είχε μία... κουβέντα με την Όπρα Γουίνφρι, αναφερόμενος βέβαια στο κέρινο ομοίωμά της στο διάσημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων. Δείτε τι είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για το μοναδικό αυτό ταξίδι με εμπειρίες που έζησε:

Δείτε τη στιγμή της αποχώρησης του Σπύρου Μαρτίκα o οποίος όπως είπε, επιστρέφει στην αγκαλιά των δικών του ανθρώπων που τόσο τού είχαν λείψει. Επίσης, πριν φύγει είπε ότι θα ήθελε να κερδίσει ο πιο άξιος.

martikas-apoxorisi-survivor2023.jpg

Ανέφερε μάλιστα το όνομα του Ηλία Μπόγδανου ως έναν από την τετράδα που πιστεύει πως αξίζει να κερδίσει το παιχνίδι, κάτι που έκανε τον Ηλία να συγκινηθεί ιδιαίτερα. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved