Φωτεινή Μπαξεβάνη: «Το Κάνε ότι κοιμάσαι έχει πιάσει τον σφυγμό της εποχής»
Media

Φωτεινή Μπαξεβάνη: «Το Κάνε ότι κοιμάσαι έχει πιάσει τον σφυγμό της εποχής»

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη υποδύεται την Μπετίνα στην πολύ επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ Κάνε ότι κοιμάσαι.

Η ηθοποιός μιλά για όλα σε εβδομαδιαίο περιοδικό και φυσικά για τη σειρά που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

  • Το «Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι μια σειρά που κέρδισε την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο παρακολουθούσε τις εξελίξεις, είτε τα βράδια της Δευτέρας είτε διαδικτυακά, μέσω του ERTFLIX.

Είναι γεγονός ότι έχει κάνει ρεκόρ κλικ στο ERTFLIX. Όλο αυτό το διάστημα βρισκόμουν σε περιοδεία, αλλά εμείς οι ηθοποιοί καταλαβαίνουμε πολύ καλά την επιτυχία μιας σειράς, όχι μόνο από τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και από τον κόσμο στο δρόμο. Και η αλήθεια είναι ότι αυτό που ζω με το «Κάνε ότι κοιμάσαι» είχα να το ζήσω από την εποχή των «Εγκλημάτων». Όπου κι αν έχω βρεθεί στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, όπως στη Γερμανία και τις ΗΠΑ, που πήγα με την «κυρά της Ρω», μου μιλούσαν για το «Κάνε ότι κοιμάσαι». Είναι κόσμος που το βλέπει φανατικά.

baxevani-(1).jpg
  • Είναι μια σειρά που διαθέτει πολύ δυνατό σενάριο.

Ναι, και ο κόσμος αναφέρεται συνεχώς σε αυτό. Είχαμε συνηθίσει σε ιστορίες που η εξέλιξή τους είναι σχετικά αργή, οπότε κι αν ακόμα χάσεις μερικά επεισόδια δεν χάνεις την υπόθεση. Στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» όχι ολόκληρο επεισόδιο δεν μπορείς να χάσεις, αλλά ούτε καν λεπτό. Κάθε λεπτομέρεια έχει τεράστια σημασία, την οποία αντιλαμβάνεσαι στη συνέχεια. Κάθε επεισόδιο είναι γεμάτο ανατροπές και αυτή είναι και η μεγάλη επιτυχία της σειράς.

Και από την άλλη, ό,τι και αν γίνεται, είναι όλα τους δικαιολογημένα. Και αυτό είναι σημαντικό και για εμάς τους ηθοποιούς, να υποδυόμαστε, δηλαδή, χαρακτήρες που για ό,τι κάνουν υπάρχει κάποιος λόγος. Ακόμα και ο δικός μου χαρακτήρας, που έφτασε σε πιο ακραίες καταστάσεις τις οποίες δεν θα περίμενε κανείς από μια μητέρα και νοικοκυρά. Κι ένα ακόμα στοιχείο που συντέλεσε στην επιτυχία της σειράς είναι ότι ασχολήθηκε με θέματα που είδαμε πολύ στην επικαιρότητα τον τελευταίο χρόνο, όπως είναι το bullying, η βία μεταξύ των εφήβων και πολλά άλλα. Έχει πιάσει το σφυγμό της εποχής, είπε η Φωτεινή Μπαξεβάνη στο 7 Μέρες TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved