Φωτεινή Μπαξεβάνη:«Στα τελευταία επεισόδια του Κάνε ότι κοιμάσαι κλαίγαμε κι εμείς και το συνεργείο»
Media

Φωτεινή Μπαξεβάνη:«Στα τελευταία επεισόδια του Κάνε ότι κοιμάσαι κλαίγαμε κι εμείς και το συνεργείο»

Σε μια σειρά που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, η Μπετίνα έκανε τη διαφορά. Ο ρόλος μιας απλής, καθημεριvής γυναίκας, που φτάνει στο σημείο να ξεπεράσει τα όρια και να βάψει τα χέρια της με αίμα, έδωσε την ευκαιρία στη Φωτεινή Μπαξεβάνη να μας δείξει άλλη μια πλευρά του πλούσιου ταλέντου της.

Τώρα, μια ανάσα πριν από το φινάλε του Κάνε ότι κοιμάσαι, η ίδια μιλά για τη συγκίνηση των τελευταίων επεισοδίων και ετοιμάζεται για τα επόμενα.

  • Η Μπετίνα έζησε πολύ νέα μια εγκυμοσύνη και γέννησε ένα μωρό που έπρεπε να δώσει. Κι από την άλλη, ένιωθε μια μοναξιά στο γάμο της, αλλά, ευτυχώς για την ίδια, έχει ένα σύζυγο που της το αναγνώρισε, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά.

Η μικρή περιστασιακή σχέση που είχε με τον Χριστόφορο ήταν ακριβώς γιατί μοιράζονταν ένα μυστικό πολύ μεγάλο. Ξέρετε, αυτά τα μεγάλα μυστικά κάποιους ανθρώπους τούς ενώνουν περισσότερο. Οπότε, ακόμα και αυτή η σχέση που μπορεί σε κάποιους να φάνηκε κάπως, μια γυναίκα η οποία έχει τον άντρα της και το παιδί της να βρεθεί πιο κοντά με ένα νεότερο άντρα, είναι επίσης δικαιολογημένη στο σενάριο του Γιάννη, όπου όλα είναι βαθιά ανθρώπινα.

BAXEVANI.JPG
  • Σας ξάφνιασαν αι εξελίξεις στα δύο τελευταία επεισόδια, που περιμένουμε να δούμε τη Δευτέρα και με τα οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος;

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι, όταν ήρθε το σενάριο των δυο αυτών επεισοδίων, κλαίγαμε και εμείς και το συνεργείο. Είναι πολύ συγκινητικά. Για εμένα το «Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι μια πολύ ευτυχής συγκυρία. Κατ’ αρχάς επειδή είναι στη ΕΡΤ. Είχα συνεργαστεί με τη δημόσια τηλεόραση και παλιότερα, αλλά και πιο πρόσφατα με το «Ζακέτα να πάρεις» και τώρα με το «Κάνε ότι κοιμάσαι» και όλες οι δουλειές που γίνονται στην ΕΡΤ είναι εξαιρετικές. Χαίρομαι ιδιαίτερα και για το ERTFLIX, το οποίο είναι δωρεάν και μπορείς να το δεις όπου και αν βρίσκεσαι.

baxevani-(1).jpg
  • Η Μπετίνα είναι από αυτούς που επιβιώνουν στο φινάλε. Πότε θα πάρετε στα χέρια σας καινούργια σενάρια;

Τα γυρίσματα για το δεύτερο κύκλο θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο, αλλά δεν έχω ιδέα ποια θα είναι η καινούργια ιστορία. Ακόμα και εμείς, οι ηθοποιοί, στον πρώτο κύκλο περιμέναμε με αγωνία τα σενάρια, όπως περίμεναν οι τηλεθεατές την προβολή των επεισοδίων, είπε η Φωτεινή Μπαξεβάνη στο 7 Μέρες TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved