Τα υπονοούμενα Καινούργιου σε Μικρούτσικο: «Ουδείς αναντικατάστατος… ουδείς, συμφωνείς Ανδρέα;»
Media

Τα υπονοούμενα Καινούργιου σε Μικρούτσικο: «Ουδείς αναντικατάστατος… ουδείς, συμφωνείς Ανδρέα;»

Μεγάλη ένταση επικράτησε για ακόμα μια φορά στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου μεταξύ της ίδιας και του Ανδρέα Μικρούτσικου, με αφορμή τηλεοπτικό ρεπορταζ για την Ελίνα Παπίλα

Πυροδοτήθηκε η κόντρα που παρατηρούμε ότι υπάρχει το τελευταίο χρονικό διάστημα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η νέα ένταση ξεκίνησε όταν προβλήθηκε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για την Ελίνα Παπίλα και τους συνεργάτες της στον ANT1. Τότε η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε σε έντονο ύφος: «Εγώ έχω μία αρχή και το λέω και για τον εαυτό μου και για όλους. Νομίζω θα συμφωνήσεις κι Ανδρέα, που έχεις και τη μεγαλύτερη πείρα από όλους. Ουδείς αναντικατάστατος στην τηλεόραση.

KATERINA-KAINOURGIOU.jpg

Ακόμα και κάποιοι που πίστευαν ότι μπορεί να φύγουν από μία ζώνη και αυτή να διαλυθεί ή ακόμα και να διαλυθεί ολόκληρο κανάλι. Ουδείς αναντικατάστατος… ουδείς. Συμφωνείς Ανδρέα;», είπε η παρουσιάστρια δίνοντας στη συνέχεια τον λόγο στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής της απάντησε με τη σειρά του στα λεγόμενα της παρουσιάστριας: «Αυτό ισχύει σαν κανόνας αλλά επειδή δεν έχουμε τα ταλέντα, να είναι πλούσια η αγορά και ο τηλεοπτικός ορίζοντας, όταν βρίσκεις κάποιον που είναι πολύ καλός ή μία αξία σταθερή στον χρόνο, δε μπορείς να την αντιμετωπίζεις με αυτό το ρητό. Δηλαδή με αυτή τη λογική θα εξαφανίσω ας πούμε τον Νίκο Ευαγγελάτο;

mikroutsikos.JPG

Ισχύει όμως αυτό το ρητό. Ποτέ δεν έφυγε κάποιος και σταμάτησε μια ιστορία. Είναι όμως κάποια πρόσωπα που τα κανάλια και η τηλεόραση πρέπει να στηριχθεί επάνω τους, γιατί είναι ταλέντα ή υπερταλέντα», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved