Λάμπρος Κωνσταντάρας:«Αν το κανάλι δεν έχει στα πλάνα να μου δώσει κάτι δικό μου, υπάρχουν κι άλλοι»
Media

Λάμπρος Κωνσταντάρας:«Αν το κανάλι δεν έχει στα πλάνα να μου δώσει κάτι δικό μου, υπάρχουν κι άλλοι»

«Απέναντι από την Ελένη Τσολάκη δεν θα πήγαινα. Το θεωρώ προδοτικό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Για την πορεία της εκπομπής Open Weekend στην οποία συμμετέχει αλλά και στο ενδεχόμενο να αναλάβει μία δική του εκπομπή στο κανάλι μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην κάμερα της εκπομπής του Super Κατερίνα.

«Δεν έχω ιδέα τι έχει σκοπό να κάνει η Ελένη. Θεωρώ ότι αν ήταν να πάει στο Star θα μας το είχε πει», ανέφερε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

1675205058896-351720644-lampros-konstantaras.jpg

«Εννοείται ότι θα σκεφτόμουν να κάνω κάτι δικό μου. Το θέλω και είναι κάτι που το έχω κουβεντιάσει. Περνάω καλά εκεί που είμαι αλλά θέλω και την εξέλιξη, το επιδιώκω και, εάν είναι στα πλάνα του καναλιού, έχει καλώς. Αν δεν είναι, πάμε παρακάτω, υπάρχουν κι άλλοι», τόνισε ο δημοσιογράφος.

konstantaras.jpg

«Το έχουμε καταφέρει να είμαστε φίλοι με την Ελένη. Και αύριο να σταματούσαμε τη συνεργασία, θα παραμέναμε φίλοι. Απέναντί της δεν θα πήγαινα, θα το θεωρούσα προδοτικό», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Όσον αφορά την ημερομηνία που θα ρίξει φέτος αυλαία το Open Weekend, ο δημοσιογράφος άφησε να εννοηθεί πως αυτή μπορεί να μετατεθεί και στα μέσα Ιουλίου. «Εμείς ξέρουμε ότι τελειώνουμε 30 Ιουνίου. Μπορεί να βγούμε και με τη νέα κυβέρνηση, ποιος ξέρει;», είπε τέλος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved