Καινούργιου για γάμο Μουζουράκη – Κόζαρη: Ο διάλογος με το ζευγάρι και η αποκάλυψη - «Θα πάω…»
Media

Καινούργιου για γάμο Μουζουράκη – Κόζαρη: Ο διάλογος με το ζευγάρι και η αποκάλυψη - «Θα πάω…»

H Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη, που γίνεται αύριο Σάββατο, 27 Μάη στην Αίγινα και στο βίντεο που ανήρτησε ο τραγουδιστής στο YouTube.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά: «Λίγο να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, γιατί το συζήτησα και χθες με τη Σταματίνα (Τσιμτσιλή) και προβάλλεται σε όλους τους σταθμούς. Ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο ο Πάνος στο YouTube, δεν πρόσβαλε ποτέ κανέναν δημοσιογράφο. Αυτό που είπε είναι: παρακαλώ, έναν σεβασμό».

mouzourakis-kozari.jpg

Η παρουσιάστρια στη συνέχεια αποκάλυψε: «Εγώ έκανα την κουβέντα με τη Μαριλού, που είναι σε ενδιαφέρουσα και τον Πάνο και τους είπα: πείτε μου, εάν δεν θέλετε, εμείς δεν το παίζουμε καθόλου τη Δευτέρα. Αυτό που μου είπαν τα παιδιά είναι ότι εμείς ποτέ δεν είπαμε κάτι τέτοιο, απλά ζητήσαμε μία διακριτικότητα... ».

PANOS-MOUZOURAKIS.jpg

Και πρόσθεσε: «Ότι δηλαδή δεν θα πάει ο δημοσιογράφος με το μικρόφωνο να πάρει μία δήλωση, το να τραβήξουν κάποια πλάνα οκ. Κάποιοι το πήραν στα σοβαρά και είπαν ότι δεν σέβονται τους δημοσιογράφος. Παιδιά, είναι δυνατόν; Πραγματικά εγώ αύριο θα πάω μόνη μου στον γάμο της κολλητής μου... και να ήθελα και να πάρω κάποιον μαζί μου δεν θα τον πάρω γιατί θα υπάρχουν κάμερες.»!
Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved