Παγιδευμένοι: Σοκ! Αυτός σκότωσε τον Κοσμά
Media

Παγιδευμένοι: Σοκ! Αυτός σκότωσε τον Κοσμά

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης τηρεί την υπόσχεσή του στην Άννα και μένει μακριά από την υπόθεση του φόνου του Κοσμά, παρόλο που τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπήρχε και τρίτος άνθρωπος στην αποθήκη. Πράγματι, ο αληθινός δολοφόνος είναι ο Άκης, όμως μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια, όλοι εμπλεκόμενοι θα πονέσουν πολύ!

Η Άννα ξεκαθαρίζει στον Δημήτρη ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν μαζί αν δεν ξεκόψει από τους δικούς του. Του ζητά να μην ασχοληθεί ξανά με την υπόθεση και να αφήσει τον αδελφό του και τον πατέρα του να καταδικαστούν για το έγκλημά τους χωρίς να τους βοηθήσει. Εκείνος, πνιγμένος στις ενοχές, της λέει το «ναι», γιατί ξέρει ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά της. Η συνέχεια όμως δεν θα είναι καθόλου εύκολη...

Ο Ανδρέας με τον Σταύρο έχουν ήδη «σκοντάψει» σε ένα βασικό σημείο στην κατάθεση του Θοδωρή: Ο μικρός τούς είπε ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε μία φορά, όμως στο πτώμα υπήρχαν σημάδια από δύο σφαίρες. Αρχίζουν να υποψιάζονται ότι υπήρχε και τρίτο άτομο μέσα στην αποθήκη και καλούν τη Σήμανση να κάνει νέα έρευνα. Όταν, όμως, πάνε να πουν τα νέα στον Δημήτρη, αυτός αρνείται να τους ακούσει.

anna-pagidevmenoi.jpg

«Υποσχέθηκα στην Άννα ότι δεν θα ανακατευτώ. Δεν θέλω να ξέρω τίποτα», τους λέει. Το πρόβλημα είναι ότι η Άννα δεν πιστεύει πια κανέναν τους, αφού τους βλέπει μαζί και αμέσως υποψιάζεται ότι κάτι της κρύβουν. Τα βάζει με όλους τους και, φυσικά, με τον Δημήτρη, ο οποίος προσπαθεί να της εξηγήσει ότι τηρεί την υπόσχεσή του. Ο Σταύρος, από την πλευρά του, την καλεί να μιλήσουν στο γραφείο του και την πιέζει να του πει ποιος την οδήγησε στην αποθήκη όπου βρισκόταν ο Θοδωρής.

Τη διαβεβαιώνει πως το μόνο που θέλει είναι να βρει τι ακριβώς συνέβη την ημέρα που δολοφονήθηκε ο πατέρας της και εκείνη παραδέχεται πως αυτός που της αποκάλυψε τα πάντα ήταν ο Χατζής.

«Είμαι σίγουρη πως ξέρει περισσότερα και πως έχει ολόκληρο σχέδιο για να με εκδικηθεί. Θέλω να τον πιάσω απροετοίμαστο», του λέει και οι δυο τους συνεννοούνται να κρατήσουν την ανάμειξή του στην υπόθεση μυστική. Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας με τους ανθρώπους της Σήμανσης ψάχνουν εξονυχιστικά την αποθήκη και βρίσκουν ένα στοιχείο που μέχρι πρότινος αγνοούσαν: μία σφαίρα που έχει καρφωθεί στον τοίχο. Σταύρος και Ανδρέας μαζί προσπαθούν να καταλάβουν τι έγινε και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι, πάνω στην πάλη με τον Θοδωρή, το όπλο του Κοσμά εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα τον τραυμάτισε, αλλά δεν τον σκότωσε.

Κάποιος άλλος ήρθε ενώ οι δυο τους ήταν αναίσθητοι και τον «αποτελείωσε» πυροβολώντας τον δύο φορές στο στήθος. Για να επιβεβαιώσουν τη θεωρία τους, ζητούν να γίνει αναπαράσταση της σκηνής και ο Θοδωρής καλείται να ζήσει ξανά την ημέρα που του έχει προκαλέσει εφιάλτες...

pagidevmenoi-(3).jpg

Ο Αλέκος θέλει να υπερασπιστεί τον Θοδωρή

Ο μόνος άνθρωπος που ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην αποθήκη είναι ο Άκης, για την αποφυλάκιση του οποίου έχει ήδη φροντίσει ο Αλέκος. Ο Μάρκος τον πηγαίνει σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, τον κλείνει σε μια σουίτα με ψεύτικη ταυτότητα και του ξεκαθαρίζει πως δεν πρέπει να το κουνήσει από εκεί μέχρι να τον χρειαστούν. Ο ίδιος ο Αλέκος πάει να δει τον Θοδωρή στη φυλακή και του λέει ότι είναι πρόθυμος να τον αναλάβει.

«Οι δικοί σου σε ξέχασαν εδώ μέσα. Εγώ όμως μπορώ να σε βγάλω», του λέει, αλλά ο μικρός δεν τον εμπιστεύεται και τον διώχνει. Όμως, εκείνος έχει απλώσει και αλλού τα πλοκάμια του..: Ο Νίκος του έχει αναθέσει το διαζύγιό του, καθώς σκοπεύει να διεκδικήσει την επιμέλεια της Λίνας. Η Χρύσα το μαθαίνει και τηλεφωνεί ανήσυχη στην Άννα, η οποία αποφασίζει να πάει να μιλήσει στο γαμπρό της. Τον βρίσκει στην τράπεζα όπου εργάζεται και του φωνάζει πως είχε την αφέλεια να εμπιστευτεί τον ίδιο άνθρωπο ο οποίος τον παγίδευσε και τον έστειλε στη φυλακή για το φόνο της Μυρτώς.

«Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν θέλει να σε βοηθήσει, αλλά να χτυπήσει εμένα;» τον ρωτά και στη συνέχεια του προτείνει κοινή επιμέλεια της μικρής, για να μη χρειαστεί να λύσουν τις διαφορές τους στο δικαστήριο.

Λίγο αργότερα, δέχεται μια κλήση στο κινητό από μια άγνωστη κοπέλα, η οποία της λέει ότι είναι επιτακτική ανάγκη να τη δει. Οι δυο τους συναντιούνται στο γραφείο της και εκείνη, που λέγεται Μυρτώ όπως και η αδελφή της, της λέει ότι ανησυχεί για τη δική της αδελφή, η οποία μπορεί να κινδυνεύει.

Της εξηγεί τι έχει συμβεί και της λέει ότι μόνο αυτή μπορεί να τους βοηθήσει, όπως έκανε στο παρελθόν με τον αγαπημένο της αδελφής της. Όταν της αναφέρει το όνομα του Θάνου Σταθάκη, η Άννα θυμάται ξανά την υπόθεση η οποία έγινε αφορμή για να γνωρίσει τον Δημήτρη... Αυτός, στο μεταξύ, βρίσκεται στην Εισαγγελία και συνεργάζεται με την Αγγελική για τη διαλεύκανση της δολοφονίας του δικαστή Γεωργίου. Όταν δύο ακόμη φόνοι αποκαλύπτονται, ο Θάνος Σταθάκης μπαίνει ξανά στο κάδρο και ο Δημήτρης αναρωτιέται πώς μπορεί να συνδέονται οι δύο υποθέσεις...

pagidevmenoi-(5).jpg

Η αναπαράσταση του φόνου δείχνει τρίτο πρόσωπο

Η Ειρήνη, πικραμένη, πάει σε ένα ενεχυροδανειστήριο, πουλά τη βέρα της και στη συνέχεια λέει στη Χρύσα ότι έχουν μια δουλειά να τελειώσουν. Πηγαίνουν μαζί στο σπίτι του Σπύρου και εκεί, απέναντι στον άνθρωπο που προσπάθησε να κουκουλώσει τη δολοφονία του συζύγου της, ξεσπά με τον πιο άσχημο τρόπο.

Καταριέται τον ίδιο και την οικογένειά του για το κακό που προκάλεσαν και, όταν ο Γεράσιμος προσπαθεί να την ηρεμήσει, στρέφεται και εναντίον του. Βγάζει από την τσάντα της τα χρήματα που πήρε για τη βέρα της, του τα πετά στα μούτρα και του λέει πως του επιστρέφει όσα έδωσε για την κηδεία του Κοσμά. Η Ελένη παρακολουθεί σοκαρισμένη τη σκηνή, καθώς δεν ήξερε τίποτα για τη σύλληψη του ανιψιού και του αδελφού της, ενώ στο δωμάτιό της η Δαφνούλα έχει ξεσπάσει σε κλάματα. Η Άννα μαθαίνει τι συνέβη και τρέχει στο πατρικό της, ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να ηρεμήσει την αδελφή του, η οποία θέλει να βρει την Άννα και να της ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανα οι δικοί της. Όταν τηλεφωνεί στη γυναίκα του για να τη ρωτήσει αν θα επιστρέφει στο σπίτι, η Ειρήνη βλέπει την κλήση στο κινητό και ξεκαθαρίζει τα πράγματα με την κόρη της.

«Βλέπω ότι συνεχίζεις να μιλάς τον εισαγγελέα σου. Είσαι μεγάλη γυναίκα και παίρνεις τις αποφάσεις σου. Αν δεν τρέπεσαι να έχεις το όνομά του, συνέχισε. Εγώ όμως δεν πρόκειται να δεχτώ ούτε αυτόν ούτε κανέναν άλλο από αυτή την οικογένεια. Μη μου τον ξαναφέρεις εδώ μέσα και μη μου ζητήσεις να μοιραστώ μαζί σας ούτε χαρά ούτε λύπη».

Η Άννα προσπαθεί να της εξηγήσει ότι ο Δημήτρης δεν φταίει για όσα έγιναν, όμως συνειδητοποιεί ότι και η ίδια μέσα της είναι θυμωμένη μαζί του. Αποφεύγει να τον δει και να του μιλήσει, ενώ την επόμενη μέρα καταθέτει στον Σταύρο αίτημα προφυλάκισης του Σπύρου, ο οποίος έχει αφεθεί προσωρινά ελεύθερος. Στο μεταξύ, ο Αλέκος μαθαίνει για την αναπαράσταση του φόνου και, ανήσυχος, πάει να βρει τον Άκη στο ξενοδοχείο. Τον απειλεί για να μάθει αν του κρύβει κάτι για την ημέρα του φόνου και εκείνος αρνείται, αλλά φυσικά λέει ψέματα.

Εκείνος, που υπήρξε μάρτυρας όλης της σκηνής, πυροβόλησε δύο φορές τον Κοσμά και τον σκότωσε, βάζοντας το όπλο στο χέρι του Θοδωρή... Η Άννα μαθαίνει ότι η αστυνομία ψάχνει ξανά την αποθήκη και τρέχει εκεί, λίγο πριν φτάσει και ο ύποπτος για την αναπαράσταση. Έξαλλη, τα βάζει με τον Ανδρέα και τον Σταύρο που προσπαθούν να αθωώσουν τον Θοδωρή, όμως και οι δυο τους τη διαβεβαιώνουν ότι θέλουν να φτάσουν στην αλήθεια. Αυτά που τους λέει ο μικρός επιβεβαιώνουν τη θεωρία τους για το τρίτο πρόσωπο, όμως εκείνη δεν μπορεί να το δεχτεί. Γυρίζει στο σπίτι, όπου ο Δημήτρης έχει μόλις παραλάβει τα νέα τους έπιπλα. Του λέει τι έχει συμβεί και δεν τον πιστεύει όταν εκείνος ισχυρίζεται ότι δεν ξέρει το παραμικρό για τις έρευνες.

«Σου υποσχέθηκα ότι θα είμαι στο πλευρό σου σε όλο αυτό. Αλλά στα μάτια σου βλέπω ότι δεν με πιστεύεις. Κατηγορείς και εμένα για ό,τι έγινε», της λέει και εκείνη του απαντά θυμωμένη: «Μα φταις κι εσύ!».

Ο Δημήτρης αφήνει τα κλειδιά του σπιτιού τους και φεύγει και η Άννα συνειδητοποιεί ότι όλα τέλειωσαν... Έξι μήνες μετά, ο Ανδρέας εισβάλλει στο γραφείο της και τη συλλαμβάνει για φόνο. Της περνά χειροπέδες και, όταν τη βάζει στο αυτοκίνητο για να την πάει στο τμήμα, τη ρωτά κλονισμένος: «Πώς μπόρεσες και το έκανες;».

Πηγή: 7 Μέρες TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved