Επικό τρολάρισμα Σεργουλόπουλου-Μελιτά για την κάλυψη του γάμου Μουζουράκη: «Να στήσουν και μπάνερ»
Media

Επικό τρολάρισμα Σεργουλόπουλου-Μελιτά για την κάλυψη του γάμου Μουζουράκη: «Να στήσουν και μπάνερ»

Στο επίκεντρο του σατιρικού σκετς των δυο παρουσιαστών του «Πρωίαν σε Είδον την Μεσημβρίαν» βρέθηκε το βίντεο που ανάρτησε ο Πάνος Μουζουράκης, ζητώντας από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν τον επικείμενο γάμο του.

Αιχμές για την απόφαση των τηλεοπτικών συνεργείων να καλύψουν το μυστήριο, παρά την επιθυμία του ζευγαριού να διατηρηθεί σεβασμός και διακριτικότητα άφησαν οι Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά μέσα από το σκετσάκι τους «Ρόμπες».

«Την είδες τη νέα μόδα; Θα την εφαρμόσω και στον γάμο μου. Όταν δε θες να δημοσιοποιήσεις μία εκδήλωση που πλησιάζει, γράφεις 15σύλλαβο», είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά αναφερόμενη στο βίντεο που ανέβασε ο Πάνος Μουζουράκης.

«Εάν θέλεις να κάνεις μία εκδήλωση, ένα μνημόσυνο, μία βάφτιση, ένα μπαρ-μίτσβα, μία περιτομή, την κιθινιέρα σου… είναι μερικά πράγματα που θέλεις να τα κάνεις μόνος σου. Μπορεί να υποχρεώνεσαι να γράψεις τον γάμο σου σε μία εφημερίδα αλλά έτσι είθισται», της απάντησε με τη σειρά του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

sergoulopoulos-800x638.jpg

«Εγώ που θα πάω για αποτρίχωση την άλλη βδομάδα, λες να μου την πέσουν μέσα στο salon ομορφιάς; Θα έρθει πεσιματική στην αποτρίχωση;», αναρωτήθηκε αστειευόμενη η Τζένη Μελιτά.

«Μπορεί να ζητήσουν και να πουν ότι εφόσον το λες στην τηλεόραση, να περιμένεις να έρθουν όχι μόνο πεσιματικές αλλά να στήσουν και τρίποδα με μπάνερ από πίσω και να δείχνει πού βρισκόμαστε», ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

MELITA-(1).jpg

«Άρα για να τους πω μην έρθετε τι πρέπει να κάνω; Ένα 15σύλλαβο», είπε η Τζένη Μελιτά και στη συνέχεια έδωσε την εκδοχή της για το κατάλληλο μήνυμα.

«Παρακαλώ μην έρθετε που το μπικίνι βγάζω, αφήστε με μονάχη μου στον πόνο να σφαδάζω. Γάμπες, μασχάλες, την πλάτη μου θέλω να αποτριχώσω μα δήλωση σε σένανε δεν θα μπορώ να δώσω. Παρακαλώ ευγενικά μόνη μου να το ζήσω, το χνούδι και την τρίχα μου να αποχαιρετήσω».

mouzourakis-kozari.jpg

«Να το ποστάρεις να το πεις καθαρά και ξάστερα, να το καταλάβει ο κόσμος. Άσε που δεν θα το σεβαστεί κανένας, είμαι σίγουρος ότι θα ‘ρθουν. Είναι θέμα μεγάλο», της είπε τέλος ο παρουσιαστής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved