Ψυχοκόρες: Όλα όσα θα δούμε στη νέα σειρά!
Media

Ψυχοκόρες: Όλα όσα θα δούμε στη νέα σειρά!

Ψυχοκόρες: Δεκαετία του ’50. Τέσσερις αδελφές μένουν ορφανές και  αναγκάζονται να μετακομίσουν στην Αθήνα για μια καλύτερη ζωή.

Όμως καταλήγουν σε ένα «κύκλωμα» που τις χωρίζει και η καθεμία να μπαίνει «ψυχοκόρη» σε διαφορετικό σπίτι αντιμετωπίζοντας το σκληρό πρόσωπο των νέων «οικογενειών» τους. Η μεγαλύτερη αδελφή θα προσπαθήσει να τις εντοπίσει, να τις γλιτώσει από τη δουλεία και να ενωθούν ξανά, όπως είχε υποσχεθεί στους γονείς τους. Μαριάννα Κιμούλη, Μαργαρίτα Αλεξιάδη, Άννα Λουιζίδη και Μένια Βουλιώτη είναι τα κεντρικά πρόσωπα της νέας αυτής ιστορίας, το σενάριο της οποίας υπογράφει η Πένυ Φυλακτάκη.

Τη σκηνοθεσία έχει ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει προϋπηρεσία στο «Game of thrones». Η σειρά «Ψυχοκόρες» εστιάζει, μέσα από προσωπικές διαδρομές και ιστορίες, σε εκείνες τις νεαρές γυναίκες οι οποίες σε συνθήκες περίπου δουλείας, αποπροσωποποίησης, καταπίεσης, κακοποιητικών συμπεριφορών και σεξουαλικών παρενοχλήσεων, για «ένα κομμάτι ψωμί» κι ένα ντιβάνι ή και πενταροδεκάρες, αγωνίζονταν να επιβιώσουν για να συνδράμουν την οικογένειά τους κάνοντας όνειρα για έναν λυτρωτικό γάμο.

youlika.skafida_345834128_259588413129962_5709225059410840253_n.jpg

Οι... ευεργέτες

Οι οικογένειες που θα προσλάβουν τις τηλεοπτικές ψυχοκόρες αποτελούνται από λαμπερά ονόματα.

Δήμητρα Ματσούκα και Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είναι το πρώτο ζευγάρι της σειράς που θα προσφέρει θέση εργασίας σε μία από τις τέσσερις αδελφές κι έχει έναν γιο τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Ζιάκας.

Μαρίνα Ασλάνογλου και Χρήστος Μαλάκης θα ανοίξουν επίσης το σπίτι τους σε ένα από τα κορίτσια, όπως και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος με τη Γιούλικα Σκαφιδά και η Μαρίνα Ασλάνογλου και με τον Ταξιάρχη Χάνο. Σε ρόλο-έκπληξη θα δούμε τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο. Στη σειρά θα παίξει και η Νεκταρία Γιαννουδάκη, ενώ για λίγα επεισόδια θα εμφανιστούν ο Μανώλης Μαυροματάκης και η Μάνια Παπαδημητρίου.

Η παραγωγή θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα από τον προσεχή Οκτώβριο και θα ολοκληρωθεί σε 60 επεισόδια.

Πηγή: tv 24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved