Η γη της ελιάς spoiler: Η Αρετή ρίχνει υπνωτικό στον Στάθη και κοιμάται μαζί του
Media

Η γη της ελιάς spoiler: Η Αρετή ρίχνει υπνωτικό στον Στάθη και κοιμάται μαζί του

Η γη της ελιάς spoiler: Η Αρετή, καθώς προχωρά το σκοτεινό σχέδιο να διαλύσει την οικογένεια της Βασιλικής, έχει βάλει στο μάτι και τον Στάθη, που θέλει να τον φέρει πίσω χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα...

Η Αρετή όπου σταθεί κι όπου βρεθεί λέει ότι ο Στάθης θα γυρίσει πίσω σ’ αυτήν, ενώ σχεδόν έχει πείσει και την Ασπασία γι' αυτό, η οποία επηρεασμένη από τα λόγια της, ρωτάει ευθέως τον Στάθη: «Είναι αλήθεια; Σκέφτεσαι να επανασυνδεθείς με την Αρετή;», του λέει κι εκείνος πέφτει από τα σύννεφα: «Τι είναι αυτά που λες, ξαδέλφη; Πώς σου ήρθε; Ούτε στην, άλλη ζωή. Μακριά από μένα», της απαντάει.

Στο μεταξύ, η Αρετή βάζει μπροστά το σχέδιό της με σκοπό να χωρίσει τον Φίλιππο και τη Βασιλική, ενώ από την άλλη η Βασιλική κανονίζει συνάντηση με τους γονείς της με πρόθεση να τους βοηθήσει να φτιάξουν τη σχέση τους, αλλά η κατάληξη είναι δυσμενής, καθώς για άλλη μια φορά η Αρετή δεν φαίνεται να βάζει μυαλό και επιτίθεται πάλι με κατάρες στον Στάθη.

Αφού λέει όσα λέει στον Στάθη, η Βασιλική τη «βάζει μπροστά»: «Τι είναι αυτά που κάνεις; Δεν μπορείς μια φορά να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό; Αντί να δεις πώς θα συμφιλιωθείς μαζί του, κάνεις ό,τι μπορείς για να τον διώξεις από κοντά σου», της τονίζει. Έτσι, μετά από αυτή την παρέμβαση της Βασιλικής, η Αρετή δέχεται να συμφιλιωθεί μαζί του, ενώ έχει άλλα σχέδια στο μυαλό της. Λίγο αργότερα δεν χάνει καθόλου καιρό και βάζει το διαβολικό της σχέδιο σε δράση.

areti.webp

Επισκέπτεται μέσα στη νύχτα τον Στάθη δείχνοντας τη μεταμέλειά της και κάθεται μαζί του για να μιλήσουν σαν άνθρωποι που δεν έχουν κάτι να χωρίσουν. Η Αρετή όμως, του ρίχνει υπνωτικό χάπι στο ποτό και μόλις ο Στάθης κοιμάται, αυτή ξαπλώνει δίπλα του. Το επόμενο πρωί που ξυπνάει ο Στάθης και τη βλέπει, παθαίνει πανικό: «Τι θέλεις εσύ εδώ; Πώς βρέθηκες δίπλα μου;», τη ρωτάει ανήσυχος και η Αρετή με νάζι και καμάρι του απαντάει: «Ξέχασες τι έγινε χθες το βράδυ; Κοιμηθήκαμε μαζί. Κάναμε έρωτα. Αχ, ωραία ήταν ε;», του λέει και ο Στάθης δεν μπορεί να πιστέψει τίποτα, δεν θυμάται τίποτα.

Στο μεταξύ η Αρετή έχει βγάλει κάποιες επίμαχες φωτογραφίες από το κρεβάτι με τον Στάθη και τις δείχνει σαν «πειστήρια» στην Ασπασία: «Βλέπεις; Για να μη λες ότι λέω ψέματα και ότι τα βγάζω από το κεφάλι μου», καμαρώνει. Στη συνέχεια η Αρετή πηγαίνει όλο χαρά στη Βασιλική και της ανακοινώνει τα ευχάριστα: «Βασιλικό μου, κορώνι μου, σου έχω νέα. Τα ξαναβρήκαμε με τον πατέρα σου. Χθες το βράδυ μάλιστα κοιμηθήκαμε και μαζί», ισχυρίζεται και η Βασιλική την κοιτάζει κάπως διστακτικά. Φυσικά η Αρετή δεν σταματά εκεί και διατυμπανίζει παντού την επανασύνδεσή της με τον Στάθη, όμως εκείνος αρνείται πεισματικά να πιστέψει πως συνέβη κάτι μεταξύ τους.

Πηγή: tv 24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved