Κάνε ότι κοιμάσαι:Γιώργος Δεπάστας στο gossip-tv:Η συγκίνηση στο φινάλε & το spoiler του νέου κύκλου
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι:Γιώργος Δεπάστας στο gossip-tv:Η συγκίνηση στο φινάλε & το spoiler του νέου κύκλου

Λίγες ημέρες πριν από τη μετάδοση του τελευταίου διπλού επεισοδίου της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι», είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς μαζί με τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές της.

Στο υπέροχο θερινό σινεμά Αμαρυλλίς στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής όλα έδεναν αρμονικά με τη βραδιά που με λαχτάρα περιμέναμε. Αγωνία, δράση και ανατροπές «ζωντάνεψαν» στη μεγάλη οθόνη και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς που ενθουσίασε άπαντες. Εκτός όμως από αυτά διάχυτη ήταν και συγκίνηση όλων μας.

depastas-(2).jpg

Ο Γιώργος Δεπάστας, ο τηλεοπτικός «Λάκης» ήταν από τα πρόσωπα που καθήλωσαν με την ερμηνεία τους σε έναν ρόλο γεμάτο ανατροπές!

Ο ηθοποιός με το αστείρευτο ταλέντο που μας έχει χαρίσει υπέροχες στιγμές τόσο θεατρικά όσο και τηλεοπτικά θα είναι από τους ήρωες που θα δούμε και στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Αμέσως μετά την προβολή του επεισοδίου είχα τη χαρά να συνομιλήσω μαζί του. Εμφανώς συγκινημένος αποκάλυψε πως:

«Ήξερα ότι θα συγκινηθώ γιατί το έζησα αλλά τώρα που το είδα… Στο γύρισμα αυτού του επεισοδίου επειδή ήμουν από τους πρώτους που «χτυπήθηκαν», ήμουν πολύ ώρα κάτω στο έδαφος και αυτό που έβλεπα να γίνεται γύρω μου ήταν απίστευτο. Ήξερα από το γύρισμα ότι θα πάει τόσο καλά», είπε εμφανώς συγκινημένος.

depastas-(3).jpg

«Η συνεργασία ήταν υπέροχη. Ευτύχησα σε αυτή τη σειρά και είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν από τις πιο ωραίες μου δουλειές. Εγώ δεν έχω κάνει πολλή τηλεόραση, έχω κάνει περισσότερο θέατρο και μπαίνοντας σε αυτή τη σειρά, κατάλαβα από τα πρώτα επεισόδια ότι είναι κάτι άλλο!», είπε ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει πως παρά το δραματικό περιεχόμενο από τα γυρίσματα δεν έλειψαν και οι στιγμές γέλιου.

«Φυσικά και backstage είχαμε στιγμές γέλιου. Όλα τα παιδιά και στα δυο συνεργεία, πρέπει να το πούμε αυτό, ήταν καταπληκτικά. Και οι δυο σκηνοθέτες και όλοι». Σχετικά με το νέο κύκλο, ο Γιώργος Δεπάστας αποκάλυψε πως συνεχίζει ενώ μας έδωσε κι ένα μικρό αλλά δυνατό spoiler. «Φεύγουμε από αυτή την ιστορία αλλά θα είναι εξίσου πολύ ωραίος ο νέος κύκλος. Πρωτότυπο πάλι. Τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, περιμένουμε τα σενάρια»

depastas-(4).jpg

Η σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι κάθε Δευτέρα ήταν στις πρώτες θέσεις των trends του twitter με τον ηθοποιό να λέει: «Δεν το πίστευα αυτό που γινόταν και για τη σειρά αλλά και για τον ήρωα μου, τον Λάκη».

Κάνοντας τον απολογισμό του πρώτου κύκλου τονίζει: «Θα κρατήσω το πρώτο γύρισμα, το θυμάμαι πώς ήταν. Ήταν 2 Αυγούστου, ήμουν περιοδεία και ήρθα για το πρώτο γύρισμα και μάλιστα ήταν και η πρώτη φορά που έβαλα την καλοκαιρινή στολή».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved