J2US: Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών, η αποχή του Παπαμιχαήλ και η συγκίνηση της Γαρμπή!
Media

J2US: Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών, η αποχή του Παπαμιχαήλ και η συγκίνηση της Γαρμπή!

Μετά από αρκετά μεγάλη απουσία από τη μικρή οθόνη λόγω εκλογών, η παρέα του J2US επέστρεψε απόψε (27/5) και όλοι οι διαγωνιζόμενοι αλλά και οι υπόλοιποι συντελεστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για μία μοναδική βραδιά γεμάτη κέφι, χορό και τραγούδι. 

Από σήμερα το λαμπερό σόου ξεκινάει μια ώρα αργότερα και εννοείται πως δεν έχασε τίποτα από το κέφι και τη διασκέδαση που προσφέρει κάθε Σαββατόβραδο:

Ο Νίκος Κοκλώνης, είχε ετοιμάσει ένα άκρως εντυπωσιακό show που απογείωσε το κέφι από το πρώτο κιόλας λεπτό, όταν εμφανίστηκε -όπως παραδοσιακά κάνει- στην έναρξη του σόου!

Από την πλευρά της, η λαμπερή κριτική επιτροπή με τους Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή, είχε δύσκολο έργο καθώς τα 9 ζευγάρια του J2US, μετά από μία εβδομάδα ξεκούρασης, ήταν έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να μας χαρίσουν άλλο ένα live που θα τα είχε όλα – εκρηκτικές εμφανίσεις, συγκινητικές ερμηνείες και πολλή μουσική!

Τα ντουέτα που απολαύσαμε σήμερα ενθουσίασαν αλλά και συγκίνησαν με βάση τα τραγούδια που τους είχαν ανατεθεί. Δείτε παρακάτω ένα προς ένα τα ζευγάρια και τις εμφανίσεις τους επί σκηνής:

Ναταλία Αργυράκη - Γιώργος Βογιατζάκης

«Δεν Ξέρω Πόσο Σ’ αγαπώ»

Γιώργος Κοψιδάς – Στεφανία Ρίζου

«Ελπίδα»

Φοίβος Παπαδάκης – Χριστίνα Μαραγκόζη

«Θα Εκραγώ»

Ιάσονας Παπαματθαίου – Ηρώ

«Άνθρωποι Μονάχοι»

Λουίζα Πυριόχου – Biased Beast

«Καίγομαι Καίγομαι»

  1. Άρης Σοϊλέδης – Μαριάντα Πιερίδη

«Παράνοια»

  1. Παντελής Τουτουντζής – Κατερίνα Στανίση

«Κι Αν Ξυπόλητη Χορεύω»

  1. Φελίσια Τσαλαπάτη – Τριαντάφυλλος

«Δεν Θα Σε Περιμένω»

Παρ' όλο που τα ζευγάρια ήταν εννέα, μόνο τα οκτώ βγήκαν στη σκηνή αφού ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν έκανε ούτε μία πρόβα, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορούσε να εμφανιστεί απόψε στο σόου, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

Στη σκηνή του J2US είχε προγραμματιστεί να βρεθούν 3 ξεχωριστοί καλλιτέχνες – Κώστας Αγέρης, Δημήτρης Σχοινάς και Ζαφείρης Μελάς.

Ο πρώτος που εμφανίστηκε επί σκηνής ήταν ο γιος της Καίτης Γαρμπή η οποία δεν σταμάτησε να καμαρώνει για τον γιο της τον οποίο έβλεπε να χορεύει και να τραγουδάει επί σκηνής. Φυσικά, η συγκίνησή της ήταν μεγάλη. Δείτε παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CswsgWksNHD

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved