Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος και η Μαρίνα ανακοινώσουν στον Ισίδωρο ότι το μωρό είναι αγόρι και...
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος και η Μαρίνα ανακοινώσουν στον Ισίδωρο ότι το μωρό είναι αγόρι και...

Τι θα δούμε σήμερα στη Γη της Ελιάς

Ο Μάνος και η Μαρίνα ανακοινώσουν στον Ισίδωρο ότι το μωρό είναι αγόρι και σκοπεύουν να του δώσουν το όνομά του.

Ο Γιώργης πηγαίνει βόλτα με το φουσκωτό τού Ορέστη, η Ευτυχία ζηλεύει και ο εκνευρισμός της είναι έκδηλος. Ο Στέφανος φεύγει για την Ισπανία και ο Φίλιππος με τη Βασιλική τον συνοδεύουν στο αεροδρόμιο.

ismini-gi-ths-elias-(7).jpg

Ο Δημοσθένης γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι η Εύα έφυγε για το Ντουμπάι, καθώς συνειδητοποιεί ότι δεν θα πάρει ποτέ πίσω τα χρήματα που της δάνεισε. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος των Βρεττάκων κάνει σύσκεψη χωρίς την παρουσία της Μαργαρίτας η οποία λείπει στο Σούνιο, γεγονός που εξοργίζει την Ιουλία.

Ο Λυκούργος, όμως, την απειλεί πως, αν συνεχίσει με αυτή τη στάση, θα δηλώσει παραίτηση.

gi-tis-elias-margarita-768x461.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, είδαμε:

Η απόλυτη στάση της Ιουλίας απέναντι στη Μαργαρίτα, οδηγεί τον Λυκούργο και τον Φίλιππο στην παραίτηση από το διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος. Η Μαρίνα όμως εξιστορεί στην Ιουλία όλο το παρελθόν της Μυρτάλης με τον Αλέξη και της δίνει να καταλάβει πως, εν μέρει, και η ίδια ενίσχυσε, άθελά της, την τρέλα του.

Η Ιουλία αναθεωρεί, αλλά η Μαργαρίτα εμμένει στην απόφασή της να παραιτηθεί. Ο Ορέστης νιώθει έντονη έλξη για τη Δήμητρα και επιδιώκει να την ξανασυναντήσει. Ο Στέφανος αποφασίζει να γυρίσει στην Ισπανία, καθώς το κλίμα στη Μάνη έχει αρχίσει να τον ψυχοπλακώνει.

Η Άννα εντοπίζει το σπίτι της Ουρανίας προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για το φιάσκο, αλλά δεν τη βρίσκει εκεί. Έτσι, ο Πότης αναγκάζεται να της αποκαλύψει τη μισή αλήθεια, προσπαθώντας να προλάβει τα χειρότερα.

Ο Μάνος και η Μαρίνα πηγαίνουν στον γυναικολόγο για εξετάσεις κι εκεί γνωρίζουν ένα πολύ φιλικό ζευγάρι, τον Χάρη (Αντρέας Βούλγαρης) και τη Ρένα (Πολυξένη Σάββα). Η Μαργαρίτα παίρνει την απόφαση να σκορπίσει την τέφρα του Αλέξη στην αυλή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved