Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ βρίσκεται σε απόγνωση
Media

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ βρίσκεται σε απόγνωση

Τι θα δούμε σήμερα, 29 Μάη στη σειρά, Μαύρο Ρόδο

Ο Καστρινός ζητάει από τον Παράσχο να τον βοηθήσει να πάρει στα χέρια του τα αληθινά αποτελέσματα του DNA.

Η Αλεξία πιέζει στενά τον Βίκο. Εκείνος, όμως, καταφέρνει να της ρίξει στάχτη στα μάτια για την εξαφάνιση της Κύρας.

mavro-rodo-(4).jpg

Ο Γεράσιμος μαθαίνει, πως η Ελισάβετ είναι έγκυος και οργισμένος δηλώνει πώς θα κάνει τα πάντα για να την απομακρύνει από τον Πέτρο. Η Ελισάβετ βρίσκεται σε απόγνωση. Επισκέπτεται τον γιατρό για να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της. Ο Βίκος αποφασίζει να αφήσει την Αλεξία.

mavro-rodo2.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Μαύρο Ρόδο, είδαμε:

Ο Bίκος δίνει στην Αλεξία τον φάκελο του Φραντζή για να θολώσει τα νερά. Εκείνη, όμως, παραμένει εξαιρετικά καχύποπτη, διότι έχει πληροφορηθεί από τον Παναγιώτη τον θάνατο του Φραντζή.

Ο Γιώργος με την Όλγα προσπαθούν να κρατήσουν τον Σταυρίνο στο σκοτάδι για τους όρους της συνεργασίας με τα εστιατόρια. Μετά τη σύλληψή του, ο Λουκάς πιέζει τη Θάλεια να παραδεχτεί ότι αυτή τον κατέδωσε, αλλά εκείνη το αρνείται. Η Τασούλα δείχνει στο χωριό το δαχτυλίδι που της έδωσε ο Σταυρίνος.

Όμως, παραμένει επιφυλακτική για τις προθέσεις του. Τι θα της προτείνει ο Γιώργος για να τον κάνει οριστικά δικό της; Η Ντέπυ Ζαμάνου ζητάει αντάλλαγμα από τον Θέμη για να βοηθήσει τον Λουκά. Ο Πέτρος συναντά τον Βίκο με τη Αλεξία στο σπίτι της Κύρας. Η Ελισάβετ μαθαίνει ότι είναι έγκυος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved