Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο Άγγελος αναλαμβάνει δράση για να σώσει την Κάθριν και τον Χάρη
Media

Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο Άγγελος αναλαμβάνει δράση για να σώσει την Κάθριν και τον Χάρη

Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο Μανιάς κάνει δυναμική επιστροφή στη ζωή των Αντωνόπουλων, δημιουργώντας τους νέα προβλήματα. Στο νοσοκομείο, ο Άγγελος παθαίνει σοκ μαθαίνοντας το μυστικό που του έκρυβε η Κάθριν. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης δείχνει να έχει παραιτηθεί από όλα…

Το τέλος του 1982 αφήνει τον Άγγελο σε σοκ όταν, συνοδεύοντας την Κάθριν στο νοσοκομείο, έρχεται αντιμέτωπος με μια σκληρή αλήθεια που ρίχνει φως στα μυστικά που έκρυβε η κοπέλα τόσο καιρό.

TKMX-EP_34164-STILL019.jpg

Σε ένα άλλο δωμάτιο του νοσοκομείου, ο Γιάννης και η Τούλα θα πρέπει να βρουν δύναμη να σταθούν όρθιοι μέσα στα συντρίμμια που άφησε πίσω του ο Μάκης. Κι ενώ η γειτονιά θα αρχίσει να ανησυχεί για την απουσία του Δημήτρη, οι Αντωνόπουλοι θα μάθουν με τον πιο δύσκολο τρόπο ότι δεν πρέπει ποτέ να υποτιμούν τον εχθρό…

TKMX-EP_33163-STILL007.jpg

Η πρώτη επαφή του Άγγελου με τον Χάρη δεν είναι καθόλου κοντά σε αυτήν που περίμενε ο Άγγελος τόσο καιρό. O Γκρεγκ και η Τζένι προσπαθούν να συνέλθουν και να προστατεύσουν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, την κόρη τους. Παράλληλα, ο Αντώνης ψάχνει τρόπο να εκδικηθεί τον Μανιά.

TKMX-EP_33163-STILL009.jpg

Σε εντελώς αντίθετη πορεία, βρίσκεται ο Δημήτρης που δείχνει να έχει παραιτηθεί από όλα, ενώ ο Άγγελος θα στραφεί σε πιο δραστικές λύσεις για να σώσει την Κάθριν και τον φίλο του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved