Τσιμτσιλή - Κωνσταντάρας: Έλυσαν την παρεξήγηση - «Δεν έχουμε ένα σιντριβάνι που βρέχει 500ευρα»
Media

Τσιμτσιλή - Κωνσταντάρας: Έλυσαν την παρεξήγηση - «Δεν έχουμε ένα σιντριβάνι που βρέχει 500ευρα»

H Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της, Happy Day,  ότι λύθηκε η παρεξήγηση με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα που δημιουργήθηκε σχετικά με τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη.

Η Σταματίνα αποκάλυψε: «Χθες με πήρε ο αγαπημένος μου, Λάμπρος Κωνσταντάρας και τα συζητήσαμε. Εκτίμησα πολύ το τηλεφώνημά του. Μου είπε «ότι εσύ με μία εκπομπή που σκίζει και κάνει 30άρια, τι ήταν να πεις ότι δώσατε ένα budget;» και του απάντησα ότι μετράμε τα συνεργεία ένα ένα και δεν ρέει το χρήμα άφθονο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Εκτίμησα το τηλεφώνημα κι αυτό δείχνει έναν άνθρωπο που έχει ήθος, αξίες και αξιοπρέπεια. Και είναι και επαγγελματίας. Μου είπε ότι «με πήραν από όλες τις εκπομπές για να σου απαντήσω, αλλά εγώ ήθελα να μιλήσω μαζί σου γιατί σε εκτιμώ πολύ».

stamatina-(2).jpg

Και πρόσθεσε: «Εγώ θα κρατήσω αυτό που είπε η Καινούργιου που είναι και φίλη του ζευγαριού για όλη αυτή την ιστορία του ζευγαριού. Γελοιοποιήθηκε όλο το συμβάν με όλους εμάς τους δημοσιογράφους που έλεγε ο καθένας την άποψή του για το πώς κινήθηκε ο άλλος. Το ζευγάρι πέρασε τέλεια, δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου γι’ αυτό και μόνοι μας έχουμε μείνει να το συζητάμε».

stamatina-(1).jpg

Να σας θυμίσουμε ότι χθες είχε πει: «Ότι μου έκανε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχόλιο που η εκπομπή στην οποία εργάζεται έστειλε, αυτό με ξεπερνά. Το ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε για τα μηδενικά και τα χρήματα και ότι ήταν άστοχη η δήλωση κι έπρεπε να το ζήσει μόνος του ενώ η εκπομπή που δουλεύει είχε στείλει και το έπαιξε πρώτη… αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Συγγνώμη, αλλά δεν κρατιέμαι κιόλας» μετά τις δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα: «Το ότι επειδή είπε η Σταματίνα ότι ”έχουμε ήδη εγκρίνει ένα ποσό τετραψήφιο, το οποίο μπορεί να είναι από 1.000 μέχρι 9.500…”. Εγώ λέω ότι η δήλωση της Σταματίνας ήταν άστοχη. Επειδή προεγκρίναμε, λέει, 1.000 ευρώ ή 2.000 ευρώ, δεν μπορούμε να τα πάρουμε πίσω τώρα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved