Λιάγκας για ξέσπασμα Τσιτσιπά:Προφανώς είναι απαράδεκτος που την έβρισε, όμως για μένα φταίει η μάνα
Media

Λιάγκας για ξέσπασμα Τσιτσιπά:Προφανώς είναι απαράδεκτος που την έβρισε, όμως για μένα φταίει η μάνα

 

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή ότι σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς δίνει τον δεύτερο αγώνα του Roland Garos και την έξοδό του με τα αδέρφια και τον πατέρα του, αναφέρθηκε στην απουσία της μάνας του.

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι από τη μέρα που έγινε το συμβάν στον ημιτελικό της Ρώμης, προφανώς η Τζούλια (μητέρα Στέφανου Τσιτσιπά) δεν ακολουθεί την υπόλοιπη αποστολή, γιατί προφανώς είναι σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις της με τον Στέφανο».

Και πρόσθεσε: «Από την άλλη θα το ξαναπώ, διότι εγώ πάντα βλέπω και μια άλλη οπτική των πραγμάτων. Εμείς οι γονείς πρέπει να αγαπάμε και να αγκαλιάζουμε τα παιδιά μας. Όμως, η αγκαλιά μας, δεν πρέπει να είναι τόσο σφιχτή ώστε να τα πνίγουμε. Πολλές φορές, η υπερβολική αγάπη και η αγκαλιά πνίγει τους ανθρώπους.»

liagkas9.JPG

Και συνέχισε λέγοντας ο Γιώργος Λιάγκας: «Και ένας άνθρωπος 24-25 χρονών, από τους σπουδαιότερους αθλητές, έχει ανάγκη από στήριξη και όχι ασφυκτικού pressing, ειδικά όταν ξέρει και τον χαρακτήρα του γιου της που μπορεί να είναι τσαντίλας, θα μπορούσε να μην πάει. Να σας πω κάτι; Πρέπει να καταλάβουμε ότι τα παιδιά μας δεν είναι προέκτασή μας και αν η κυρία Τζούλια δεν κατάφερε να γίνει νούμερο 1 δε πρέπει να το προβάλλει αυτό στον γιο της.

liagkas99.JPG

Για μένα εδώ, δεν φταίει ο Στέφανος τόσο πολύ, προφανώς είναι απαράδεκτος που την έβρισε, όμως για μένα φταίει η μάνα. Πάντα φταίει ο ωριμότερος και ο μεγαλύτερος. Αν δεν κατάφερε να γίνει νούμερο ένα εκείνη, να μην κάνει προέκταση του εαυτού της στο παιδί της και να μην προσπαθεί να τον κάνει νούμερο ένα με λάθος τρόπο. Αυτή είναι η αλήθεια για μένα».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved