Μενεγάκη: Η συγκίνησή της για την έξοδο με τον Άγγελο και η "πόρτα που έφαγε" από τις κόρες της
Media

Μενεγάκη: Η συγκίνησή της για την έξοδο με τον Άγγελο και η "πόρτα που έφαγε" από τις κόρες της

H Ελένη Μενεγάκη σχολίασε την έξοδό της με τον γιο της τον Άγγελο Λάτσιο στην επίδειξη μόδας των MiRo και αναφώνησε «Ήταν συγκινητικό»!

Η παρουσιάστρια τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ ωραία. Νιώθω ένα εσωτερικό γαργάλιμα… Είναι η χθεσινή μου βόλτα με τον γιο μου, τον Άγγελο. Μου φαινόταν τόσο περίεργο… Ρώτησα και τα τρία παιδιά μου. Τα ρώτησα με τη σειρά «παιδί μου θέλεις να έρθεις με τη μαμά σου να βγούμε μια φορά το χρόνο βγαίνω κι εγώ και θα ήθελα να πάμε μαζί, τρώω πρώτη πόρτα από το πρώτο. Τελείωσα το σχολείο, δεν θα είμαι εδώ όπως σου είπα, θα είμαι στο εξωτερικό. Πάω στο επόμενο… «θέλεις να έρθεις να πας με τη μανούλα παιδί μου;» μου απαντά «απαπα δεν μου αρέσουν αυτά, θα έχει φωτογράφους» και πάω στο τρίτο… και μου λέει «τι κάνουν εκεί;» και του λέω πας και κοιτάς την πασαρέλα και μου είπε «θέλω να έρθω…»»!

830254.jpg

Και πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη: «Μόνο τη Μαρίνα δεν ρώτησα… Εννιά και πέντε ξεκίνησε, 21:15 τέλειωσε, 21:30 ήμουν στο αυτοκίνητο και 21:40 ήμουν στο σπίτι μου. Ξεβαμμένη στις 10. 22:30 στο κρεβάτι μου…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ελένη με τα όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια για την έξοδό της με τον γιο της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved