Μενεγάκη: «Η Λάουρα δεν θέλει να φαίνεται το πρόσωπό της. Ζητώ συγγνώμη! Εκείνη αποφασίζει»!
Media

Μενεγάκη: «Η Λάουρα δεν θέλει να φαίνεται το πρόσωπό της. Ζητώ συγγνώμη! Εκείνη αποφασίζει»!

H Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την έξοδό της με τον Άγγελο Λάτσιο αποκάλυψε ότι η κόρη της, Λάουρα δεν της αρέσει να τη φωτογραφίζουν και παρόλο που έγινε 18 χρονών δεν θέλει να φαίνεται το πρόσωπό της στα περιοδικά και τα sites, γι' αυτό και ζήτησε συγγνώμη από τους φωτορεπόρτερ. 

Αρχικά η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Με πέτυχαν προχθές με τη μεγάλη μου κόρη που είναι 18 χρονών και χαίρομαι που με ρώτησαν αν επιθυμεί η κόρη σας να φαίνεται το πρόσωπό της και είπα «όχι, η Λάουρα ανεξαιρέτως ότι είναι 18 χρονών, δεν θέλει να φαίνεται πουθενά το πρόσωπό της»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Σας ζητώ συγγνώμη για το 18χρονο κορίτσι μου, γιατί τώρα πια δεν αποφασίζω εγώ, αλλά η ίδια δεν το επιθυμεί. Μάλιστα, μου έλεγε πως ζεις αυτή τη ζωή μαμά να μην μπορείς καμία στιγμή όταν είσαι σε δημόσιο χώρο… «παιδί μου νιώθω ελεύθερη» της είπα. Είχαμε πάει στο κέντρο και επειδή εμφανίστηκαν δύο με τρεις φωτογράφοι, έπαθε πανικό και μου είπε « δεν πιστεύω τώρα που είμαι 18 να βλέπω το πρόσωπό μου στα περιοδικά; Και της είπα πιστεύω ότι θα το σεβαστούν και εγώ θα το πω…»!

1685445492297-449438770-menegaki-agelos-(3).jpg

Ενώ αποκάλυψε ότι τελείωσε το σχολείο και έχει πάει εκδρομή με τους συμμαθητές της στο εξωτερικό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Ελένη με τα όσα αποκάλυψε για τη Λάουρα Λάτσιου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved