Ελένη Μενεγάκη: Η on air απάντηση στην Μελέτη: «Αυτές τις σκέψεις έκανα… Ήταν συγκινητικό!»
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η on air απάντηση στην Μελέτη: «Αυτές τις σκέψεις έκανα… Ήταν συγκινητικό!»

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Άγγελος Λάτσιος αποφάσισε να συνοδεύσει τη μητέρα του στην επίδειξη μόδας των ΜI-RO και όσοι παρευρέθησαν στο event, εντυπωσιάστηκαν που είδαν την Ελένη να συνοδεύεται από τον 21χρονο γιο της, το ίδιο και η Ελεονώρα Μελέτη με τα στιγμιότυπα που είδε.

Το εν λόγω γεγονός σχολίασε και η Ελεονώρα Μελέτη τονίζοντας:

«Εγώ έχω στα μάτια μου το πλάνο, αν μας βλέπει η Ελένη μπορεί και να συγκινηθεί που είναι στη βάφτιση του Άγγελου – τηλεοπτικά το είχα παρακολουθήσει – με έναν τεράστιο, εντυπωσιακό κότσο Μπουλούμπαση, που κρατούσε στην αγκαλιά της τον Άγγελο μετά τη βάφτιση λαδωμένος με το σκουφάκι του και τώρα βλέπω αυτό το πλάνο και λέω «Χριστέ μου έχουν περάσει 20 χρόνια», γιατί τώρα ο Άγγελος είναι 21… Αχ Θεούλη μου»!

Και η Ελένη απάντησε:

«Ελεονώρα μου, αυτές τις σκέψεις έκανα… και είπε ότι δεν ήταν στη βάφτιση του Άγγελου, αλλά είχε παίξει παντού… Ναι. Ήταν και το πρώτο και με είχε στο μυαλό της με το μωράκι αγκαλιά… Εμένα να δεις Ελεονώρα μου πόσο εντύπωση μου κάνει ακόμα και εμένα μου κάνει εντύπωση που τον βλέπω κάθε μέρα, κάτι τέτοιες στιγμές τον βλέπω με άλλα μάτια…

1685447314666-883495344-1685427870239-527895847-menegaki-(5).jpg

Ήταν συγκινητικό… Είναι είκοσι χρονών άντρας αλλά είναι το παιδάκι μου, έτσι τα βλέπουμε εμείς οι γονείς»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved