Media

My Style Rocks: «Χαλάρωσε» - «Είσαι γελοία». «Τα έχασε» η Καραβάτου - «Έχει γίνει κάτι μεταξύ σας;»

Gossip-tv Team

My Style Rocks: «'Ακουγα αυτά που έλεγες στη Νικόλ...Πιστεύεις ότι αυτό το look είναι ημιτελικού;» ρώτησε η Ειρήνη την Ίριδα τονίζοντας πως η κριτική της Ίριδας δεν συνάδει με το ντύσιμό της.

Χαμός για ακόμα μια φορά στο πλατό του My Style Rocks. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε η Ειρήνη και η Ίριδα με αφορμή το σχόλιο της πρώτης πως το look της Ίριδας δεν είναι ημιτελικού, αλλά κι όσα είχε αναφέρει η Ίριδα για την Νικόλ.

«Δεν μπορείς να μου έρχεσαι σήμερα έτσι… Από το ύφος σου φαίνεται ότι παρεξηγήθηκες» είπε η Ειρήνη. «Δεν σου έρχομαι έτσι αρχικά Κοίταξε το υφάκι σου και δεύτερον το σχόλιό μου ήταν κατά την προσωπική μου άποψη και σύμφωνα με όσα έχει δείξει η Νικόλ… Ειρήνη σβήσε και κατέβα… Όχι αυτό το υφάκι σε εμένα» απάντησε η Ίριδα.

koudounaris-epitropi-my-style.jpg

Η Νικόλ προσπάθησε να εκτονώσει την ένταση ανάμεσα στις δύο κοπέλες, αλλά τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.

Από τους μεταξύ τους διαλόγους και την ένταση που δημιουργήθηκε στο πλατό απόρρησε και η παρουσιάστρια η οποία δεν μπορούσε να καταλάβει τον λόγο που συμβαίνει αυτό. «Έχει γίνει κάτι μεταξύ σας που δεν έχω καταλάβει;» ρώτησε η Κατερίνα Καραβάτου.

image-(7).jpeg

Λίγο αργότερα η Ειρήνη αποκάλεσε γελοία την Ίριδα κι η ίδια της απάντησε: «Θα σου έλεγα τι να το κάνεις το γελοία».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved