MasterChef: Ο «στρογγυλεμένος» Κουτσόπουλος & ο «φορμάτος» Κοντιζάς - Επικά τα σχόλια στο Twitter!
Media

MasterChef: Ο «στρογγυλεμένος» Κουτσόπουλος & ο «φορμάτος» Κοντιζάς - Επικά τα σχόλια στο Twitter!

Βραδιά ημιτελικού η σημερινή στο MasterChef με τους κριτές να τραβάνε τα βλέμματα αλλά και τα σχόλια των χρηστών του twitter για ακόμα μια φορά! Γιατί είπαν τον Κουτσόπουλο «στρογγυλεμένο» α λα adams και τον Κοντιζά «φορμάτο».

Ο σημερινός ημιτελικός θα κρίνει ποιος θα είναι ο δεύτερος φιναλίστ για τον φετινό τελικό. Όπως ήδη γνωρίζουμε από χθες, ο Νίκος Τράκας είναι αυτός που κατάφερε πρώτος να περάσει απευθείας στον τελικό και έτσι το βράδυ της Τρίτης τον βλέπουμε να απολαμβάνει τις μαγειρικές των συμπαικτών του από τον εξώστη.

4338f9a3-1684271591105-370037197-trakas.jpg

Με το που εμφανίστηκαν λοιπόν οι τρεις κριτές στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ξεκίνησε πλήθος σχολίων από τους «λάτρεις» του είδους.

Οι χρήστες του twitter ως συνήθως δεν χαρίζονται και τολμάνε να ξεστομίσουν πολλά που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα μπορούσα ποτέ να ειπωθούν...

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-3052023-93843-mm.jpg

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ο κριτής που μπαίνει πάντα στο κέντρο των σχολιασμών για το ιαπωνικού τύπου, λιτό στυλ του. Σήμερα κάποιοι τον τρόλαραν λέγοντας πως πήγε στον ημιτελικό με τις φόρμες για προπόνηση ή για να μην πάρει απουσία στη γυμναστική!

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-3052023-93718-mm.jpg

Ο θείος Λεωνίδας σχολιάστηκε και αυτός αλλά για άλλον λόγο. Οι χρήστες του twitter εντόπισαν ότι ο σεφ πήρε κάποια κιλά και θυμίζει μέλος της οικογένειας Adams!

Δείτε παρακάτω τα επικά σχόλια των χρηστών του twitter

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved