Survivor All Star: Η ερώτηση σε Μαριαλένα-Σάκη που έκανε τον Ατζούν να... αναψοκοκκινίσει!
Media

Survivor All Star: Η ερώτηση σε Μαριαλένα-Σάκη που έκανε τον Ατζούν να... αναψοκοκκινίσει!

Survivor All Star: Απόψε (30/5) είδαμε τους Έλληνες παίκτες να αντιμετωπίζουν στον στίβο μάχης τους Τούρκους παίκτες. Κανείς όμως δεν περίμενε αυτό που θα συνέβαινε, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ατζούν άρχισε τις ερωτήσεις στους Έλληνες παίκτες για το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη που ήταν ένα από τα μεγαλύτερα έπαθλα του παιχνιδιού φέτος.

Οι Κόκκινοι είχαν τη χαρά, μετά τη νίκη στον στίβο μάχης, να φύγουν για ένα απίθανο ταξίδι στη Νέα Υόρκη που τους έμεινε αξέχαστο.

Ο Ατζούν λοιπόν δεν έκανε τίποτα άλλο από το να ρωτήσει τη Μαριαλένα πώς πέρασε σε αυτή την τόσο όμορφη απόδραση, με την όμορφη παίκτρια του Survivor All Star να του λέει ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόταν την Αμερικανική Μεγαλούπολη.

marialena-sakis.jpg

Όταν λοιπόν εκείνη είπε ότι δεν είχε πάει με τον Σάκη αλλά με άλλη παρέα, τον τότε σύντροφό της, επεσήμανε πως αυτή τη φορά πέρασε πολύ πιο ωραία.

Ο Ατζούν άρχισε να νιώθει... άσχημα και θέλησε να ελαφρύνει το κλίμα δίνοντας τον λόγο στον Σάκη ρωτώντας τον τι έχει να πει για όλα αυτά.

Ο Κατσούλης, με χιούμορ του είπε ότι εφόσον τώρα πέρασε καλά και όχι τότε που είχε πρωτοπάει στη Νέα Υόρκη, δεν έγινε και τίποτα!

Ο Τούρκος παραγωγός όμως είχε ήδη κοκκινίσει και έκλεινε από ντροπή τα χέρια του στο πρόσωπό του, γελώντας συγχρόνως... Παραδέχτηκε όμως ότι για εκείνον είναι ένα ιδανικό ζευγάρι...

Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved