MasterChef - Αλέξανδρος Αντωνελάκης: Ζευγάρι με τη Στέλλα μετά την αποχώρησή του - Η έκπληξη on air
Media

MasterChef - Αλέξανδρος Αντωνελάκης: Ζευγάρι με τη Στέλλα μετά την αποχώρησή του - Η έκπληξη on air

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για το τελικό του MasterChef αλλά κατάφερε να κατακτήσει μια θέση στην καρδιά της πρώην συμπαίκτριάς του Στέλλας Κατσέ!

Προς την ολοκλήρωσή του οδεύει το MasterChef μετά την οριστικοποίηση των φιναλίστ, που είναι η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας. Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης δεν κατάφερε να βρεθεί στον μεγάλο τελικό και να διεκδικήσει την πρωτιά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000, αλλά κατάφερε να κερδίσει τη συμπαίκτριά του, Στέλλα Κατσέ με την οποία ήταν ζευγάρι και μέσα στο παιχνίδι.

1675856781210-859223925-alexandros-antonelakis.jpg

Η ίδια μάλιστα ανέφερε στην εκπομπή Breakfast@Star ότι μετακόμισε για χάρη του Αλέξανδρου από την Αθήνα στην Κρήτη και ζουν πλέον μαζί.

image-(4).jpeg

Το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του μέσω Skype. Στην αρχή εμφανίστηκε μόνος του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά όταν Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου τον ρώτησαν για τον αν επικοινώνησε με τη Στέλλα, εκείνη έκανε την εμφάνισή της μπροστά στην κάμερα εκπλήσσοντας ευχάριστα τους πάντες!

masterc.jpg

«Είμαστε ζευγάρι από το σπίτι. Δεν φαινόταν βέβαια, ήμασταν διακριτικοί», είπε ο Αλέξανδρος, με τη Στέλλα να συμπληρώνει: «Έφυγα από την Αθήνα. Είμαστε ζευγάρι επίσημα. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη, έμενα στην Αθήνα και τώρα για χάρη του Αλέξανδρου είμαι στα Χανιά».

1675856786964-990376258-stella-katse.jpg

Η Στέλλα Κατσέ όταν είχε αποχωρήσει από το MasterChef είχε πει στο Breakfast@star: «Είχα έρθει πάρα πολύ κοντά. Από την αρχή δεθήκαμε, από την οντισιόν. Σαν χαρακτήρες είμαστε πολύ έντονοι κι οι δύο. Φυσικά, περιμένω να βγει ο Αλέξανδρος και περιμένω να εξελιχθεί όλο, όπως το έχω φανταστεί. Να βγει πολύ όμορφα…».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved