Media

Ελένη Βουλγαράκη: Η απάντησή της για το συμβάν στον γάμο του Μουζουράκη με την ρεπόρτερ

Gossip-tv Team

Στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου επέλεξε να στείλει την ρεπορτερ της στην Αίγινα προκειμένου να καλύψει το backstage της τηλεοπτικής κάλυψης του γάμου του γνωστού τραγουδιστή, αλλά αυτό δεν πήγε και τόσο καλά. Τα όσα δήλωσε η Ελένη Βουλγαράκη για το συμβάν.

Η Σίσσυ Χρηστίδου κατήγγειλε μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι!» πως νεαρή δημοσιογράφος από την εκπομπή της δέχτηκε λεκτική επίθεση κατά τη διάρκεια της αποστολή της στην Αίγινα για τα backstage από την τηλεοπτική κάλυψη του γάμο του Πάνου Μουζουράκη.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» συνάντησε την Ελένη Βουλγαράκη και την ρώτησε για τα όσα γνωρίζει σε σχέση με το περιστατικό.

voulgaraki-800x664.jpg

Η δημοσιογράφος αρχικά μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον. «Δεν έχω ξεκινήσει ακόμη συζητήσεις για του χρόνου. Αυτές τις κάνουμε στο τέλος της σεζόν. Προτεραιότητά μου είναι το κανάλι και η Σίσσυ Χρηστίδου».

eleni-voulgaraki.jpg

«Δεν ήμουν μπροστά στο περιστατικό με τους δημοσιογράφους στον γάμο του Μουζουράκη αλλά γνωρίζω ότι η συνεργάτης μας δυσκολεύτηκε αρκετά. Στεναχωρήθηκε πολύ. Θα υπερασπιστώ εκείνη γιατί μου περιέγραψε τι συνέβη και δεν μπορώ να αμφιβάλλω για αυτά που μου είπε. Θα πιστέψω την Κέλλυ γιατί την γνωρίζω» είπε στη συνέχεια η Ελένη Βουλγαράκη αναφερόμενη στο περιστατικό με την ρεπορτερ της εκπομπής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved