Σωτήρης Καλυβάτσης: Η επιστροφή του στην τηλεόραση, η σχέση του με την Υρώ Λούπη και τα social media
Media

Σωτήρης Καλυβάτσης: Η επιστροφή του στην τηλεόραση, η σχέση του με την Υρώ Λούπη και τα social media

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μιλά για την επιστροφή στην τηλεόραση, αποκαλύπτει ότι απολαμβάνει να μεγαλώνει, αλλά και ότι με την Υρώ Λούπη δεν τους αρέσει ο γάμος.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αρχικά μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα: « Παλαιοτέρα με έβλεπα σε δουλειές μου και ντρεπόμουν, το έχω ξεπεράσει αυτό σιγά – σιγά. Μάλλον γιατί θα έχω βελτιωθεί. Στην εκπομπή ”Θα φας καλά” θα συστήνω στον κόσμο κάποια μαγαζιά, το φαγητό τους αλλά και τους ανθρώπους πίσω από αυτά. Η παράσταση ”Άντρες με τα όλα τους’’ πήγε πολύ καλά, θα κάνουμε περιοδεία το καλοκαίρι και το χειμώνα θα συνεχίσουμε στο θέατρο ”Βέμπο”».

Για την σχέση του με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είπε: «Είμαι χάκερ μεγάλος. Μου απαγόρευσε η NASA να μπαίνω συχνά στα social media. Χάνεται η αλήθεια στα social media. Τους φίλους μου θέλω να τους αγγίζω, δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι δεν θα τους έχω αν κοπεί το ρεύμα».

Ενώ, για την σχέση του με την Υρώ Λούπη ανέφερε: «Με την Υρώ επικοινωνούμε, δεν πιέζει ο ένας τον άλλον, έχουμε κοινές απόψεις όπως ότι δεν μας αρέσει ο γάμος και τα παιδιά. Απολαμβάνω με έναν τρόπο που μεγαλώνω. Είναι αναπόφευκτο, δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνεις κόντρα σε αυτό».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved