Αλεξία Μουστάκα: Συγκινεί μιλώντας για τον πατέρα της:«Τον βλέπω πολύ συχνά στον ύπνο μου σα να ζει»
Media

Αλεξία Μουστάκα: Συγκινεί μιλώντας για τον πατέρα της:«Τον βλέπω πολύ συχνά στον ύπνο μου σα να ζει»

Η Αλεξία Μουστάκα, κόρη του αείμνηστου Σωτήρη Μουστάκα, με αφορμή την επέτειο του χαμού του, στις 4 Ιουνίου 2007 που πλησιάζει, μιλά για τον αγαπημένο της πατέρα και μοιράζεται αναμνήσεις που έχει μαζί του.

Αρχικά μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, Σωτήρη Μουστάκα: «Δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει ημέρα που να μην έχω καλέσει στο μυαλό μου τον πατερά μου αυτά τα 16 χρόνια. Ο πόνος δεν φεύγει ποτέ απλά γίνεται πιο γλυκός».

Και περιγράφει μία έντονη ανάμνησή της: «Το καλοκαίρι που αρρώστησε όταν γύρναγα σπίτι μετα τις πρόβες έβαζα τα κλάματα στο κρεβάτι μου. Δεν μου μιλούσε για την αρρώστια του , με κράτησε πολύ απέξω γιατί νόμιζε ότι μου κάνει καλό ενώ δεν μου έκανε».

Μίλησε, επίσης και για την απώλεια της μητέρας της: «Μετα από τρεις μήνες από το θάνατο του πάτερα μου έφυγε και η μητέρα μου, δεν άντεξε την απουσία του. Η μητέρα μου δεν καταλάβαινε πολλά λόγω της ασθένειας της».

alexia.JPG

«Είναι πάρα πολύ εύκολο σήμερα να βλέπω τον πάτερα μου στις ελληνικές ταινίες. Έχουν υπάρξει άπειρες στιγμές που λέω στον πάτερα μου να ήσουν εδώ. Τον βλέπω πολύ συχνά στον ύπνο μου σαν να ζει», παραδέχθηκε.

Σε ποιον από τους δύο γονείς της είχε αδυναμία: «Είχα περισσότερη αδυναμία στη μητέρα μου , με τον πάτερα μου ήρθαμε κοντά τα τελευταία χρόνια».

Ερωτώμενη πώς πήρε ο πατέρας την απόφαση να ασχοληθεί κι η ίδια με την υποκριτική απάντησε: «όση περηφάνεια και να αισθανόμουν για τον πατέρα μου δεν έλεγα ότι ο πατέρας μου ήταν ο Σωτήρης Μουστάκας. Όταν ασχολήθηκα με την υποκριτική του άρεσε του πατέρα μου, δεν μου έφερε καμία αντίρρηση».

alexia21.JPG

Τι κρατάει από τους γονείς της;

«Ο πατέρας μου πάντα έλεγε να είμαι αληθινή και στη σκηνή και στη ζωή μου. Από τη μαμά μου κρατάω την πολλή αγάπη , είχαμε πολλή όμορφη σχέση».

Για το ταλέντο του πατέρα του και την πορεία του σχολίασε: «Δεν είμαι σίγουρη αν αναγνωρίστηκε η αξία του πάτερα μου στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι ο πατέρας μου ήταν τεράστιο ταλέντο και θα μπορούσε να κάνει και καριέρα στο εξωτερικό».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved