Survivor:Η στιγμή που ο Καραγκούνιας αυτοτραυματίζεται και οι Μπλε αποχωρούν-Η ανακοίνωση του Λιανού
Media

Survivor:Η στιγμή που ο Καραγκούνιας αυτοτραυματίζεται και οι Μπλε αποχωρούν-Η ανακοίνωση του Λιανού

Survivor all star: Χαμός στο νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή ξανά τον Τάκη Καραγκούνια!

O Τάκης Καραγκούνιας όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ χάνει από τον Νίκο Μπάρτζη στον αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία με τους συγγενείς του που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο. Ο Τάκης πάνω στα νεύρα του κλωτσά έναν κάδο και... αυτοτραυματίζεται. Αυτό όμως δεν το παίρνουν με καλό μάτι η Μπλε ομάδα και θεωρούν ότι ο Τάκης ήταν πρόθεσή του να βγει εκτός αγώνα μιας και στο συγκεκριμένο στίβο μάχης δεν είναι καλό και... παίρνει την απόφαση όλη η ομάδα να αποχωρήσει.

Ο δε Γιώργος Λιανός ανακοινώνει ότι "Είμαστε αναγκασμένοι να διακόψουμε τον... αγώνα"!

kokkini1.JPG

Να σας θυμίσουμε ότι την είδηση έδωσε πρώτα χθες, 31 Μάη, η εκπομπή, Πρωινό Μας και… ο Νίκος Παρτσώλης: «Το αγώνισμα επάθλου χωριζόταν σε δύο μέρες, ένα γύρισμα έγινε τη Δευτέρα και ένα γύρισμα έπρεπε να γίνει την Τρίτη, όμως διακόπηκε λόγω της έντασης που δημιούργησε ο Τάκης Καραγκούνιας όταν έχασε. Χάνει και κλωτσάει έναν κάδο, που ξεπλένουν τις λάσπες. Τραυματίζεται και η γιατρός τον βγάζει εκτός. Όμως η απόδοση του Τάκη δεν ήταν καλή και η μπλε ομάδα τον κατηγορεί ότι το έκανε σκοπίμως για να βγει εκτός αγώνα και να παίζουν οι άλλοι που ήταν καλύτεροι… Τον κατηγορούν για την πρόθεση. Τον κατηγορούν ότι το έκανες επίτηδες με σκοπό αργότερα να πει «φεύγω»»!

takis_copy_1.jpg

Και πρόσθεσε ο δημοσιογράφος στο Πρωινό Μας: «Η μπλε αρνούνται να παίξουν αν δεν πάρουν πέναλτι για τους κόκκινους… οι κόκκινοι αρνούνται να παίξουν. Και οι διαπραγματεύσεις χάλασαν και διεκόπη οριστικά ο αγώνας χθες και σήμερα δεν ξέρουμε τι θα γίνει»!

Αυτή τη στιγμή την βλέπουμε στο τρέιλερ του survivor all star.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved