Τσουρός: «Η Καινούργιου είπε φοβισμένοι, τι σημαίνει αυτό; Ότι η Μάριον είναι μπαμπούλας;»
Media

Τσουρός: «Η Καινούργιου είπε φοβισμένοι, τι σημαίνει αυτό; Ότι η Μάριον είναι μπαμπούλας;»

Τη δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου για τους συνεργάτες της Μάριον Μιχελιδάκη σχολίασαν η ομάδα της εκπομπής, Mega Καλημέρα.


Συγκεκριμένα ο Κώστας Τσουρός ανέφερε: «Το θέμα δεν είναι τί είπε ο Φοίβος. Το θέμα είναι ότι βγήκε η Κατερίνα και είπε “Χριστέ μου, 20 χρόνια δεν έχω ξαναδεί παρουσιαστή να κάνει αρχισυνταξία” και δεύτερον το ότι είναι φοβισμένα τα παιδιά. Αν είναι φοβισμένα, τότε θα έπρεπε να βγει και να το καταγγείλει η Κατερίνα, να μην το λέει έτσι.

tsouros.png

Κανείς δεν πρέπει να είναι φοβισμένος στη δουλειά του. Αν είναι δυνατόν, να λέμε ότι κάποιοι άνθρωποι είναι φοβισμένοι στη δουλειά τους και να λέμε “αχ ρε παιδιά, οι άνθρωποι είναι φοβισμένοι στη δουλειά τους”. Αλίμονο στο metoo τότε».

Και υπογράμμισε: «Δεν είπε για την εκπομπή η Κατερίνα, είπε ότι η Μάριον είναι “βαριά”. Η Μάριον δεν έχει μέσα την κατινιά, ούτε να κάνει πισώπλατα μαχαιρώματα, ούτε να δημιουργήσει ίντριγκες. Η Μάριον κάνει τη δουλειά της όπως ξέρει να την κάνει. Είπε φοβισμένοι, τι σημαίνει αυτό; Ότι η Μάριον είναι μπαμπούλας; Ποιον φοβάσαι; Τον μπαμπούλα».

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved