Μάριον Μιχελιδάκη:Η αντίδρασή της μετά τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για φοβισμένους συνεργάτες
Media

Μάριον Μιχελιδάκη:Η αντίδρασή της μετά τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για φοβισμένους συνεργάτες

Η αντίδραση της Μάριον Μιχελιδάκη μετά τα όσα ανέφερε στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου από το Mega Καλημέρα.

Μετά την παραίτηση του αρχισυντάκτη της, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μάριον Μιχελιδάκη η οποία συζητιέται έντονα, τόνισε ότι με τους συνεργάτες της είναι μία «δεμένη» ομάδα.

marion-mixelidaki-(1).jpg

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν έχω να απαντήσω τίποτα. Είμαστε όλοι καλά, δουλεύουμε. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Είμαστε μία πολύ δεμένη ομάδα. Ευχαριστώ πολύ, γεια σας» είπε χαρακτηριστικά η Μάριον Μιχελιδάκη στην κάμερα του Mega Καλημέρα.

«Επειδή τα παιδιά τα ξέρω και το έχω παρακολουθήσει μια-δυο φορές να δω γιατί δεν πάει καλά αυτή η εκπομπή και γίνεται τόσος ντόρος, τα παιδιά έχουν πλάκα, κάνουν χιούμορ αλλά νιώθω ότι κάθονται λίγο φοβισμένα στη θέση τους.

1675702456513-486764282-Mixelidaki-cover.jpg

Εδώ που έχουν έρθει είναι όλοι πολύ πιο ανάλαφροι αλλά εκεί μου φαίνονται σαν να είναι φοβισμένοι. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έχουν όλοι δουλειά του χρόνου», είπε στη χθεσινή της εκπομπή η Κατερίνα Καινούργιου.

Τη δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου σχολίασαν και στην εκπομπή Mega Kαλημέρα που προλήθηκε το βίντεο.

Ο Κώστας Τσουρός ανέφερε συγκεκριμένα: «Το θέμα δεν είναι τί είπε ο Φοίβος. Το θέμα είναι ότι βγήκε η Κατερίνα και είπε “Χριστέ μου, 20 χρόνια δεν έχω ξαναδεί παρουσιαστή να κάνει αρχισυνταξία” και δεύτερον το ότι είναι φοβισμένα τα παιδιά. Αν είναι φοβισμένα, τότε θα έπρεπε να βγει και να το καταγγείλει η Κατερίνα, να μην το λέει έτσι.

tsouros.png

Κανείς δεν πρέπει να είναι φοβισμένος στη δουλειά του. Αν είναι δυνατόν, να λέμε ότι κάποιοι άνθρωποι είναι φοβισμένοι στη δουλειά τους και να λέμε “αχ ρε παιδιά, οι άνθρωποι είναι φοβισμένοι στη δουλειά τους”. Αλίμονο στο metoo τότε».

Και υπογράμμισε: «Δεν είπε για την εκπομπή η Κατερίνα, είπε ότι η Μάριον είναι “βαριά”. Η Μάριον δεν έχει μέσα την κατινιά, ούτε να κάνει πισώπλατα μαχαιρώματα, ούτε να δημιουργήσει ίντριγκες. Η Μάριον κάνει τη δουλειά της όπως ξέρει να την κάνει. Είπε φοβισμένοι, τι σημαίνει αυτό; Ότι η Μάριον είναι μπαμπούλας; Ποιον φοβάσαι; Τον μπαμπούλα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved