Σπύρος Μπιμπίλας: «Τα κανάλια έχουν αποτραβηχτεί από μένα, πλέον θα είμαι πιο αυστηρός»
ndp photo
Media

Σπύρος Μπιμπίλας: «Τα κανάλια έχουν αποτραβηχτεί από μένα, πλέον θα είμαι πιο αυστηρός»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Πρωινού μας πως πλέον θα είναι πιο αυστηρός με τις εκπομπές.

«Βγάλαμε μια ανακοίνωση για να επιστήσουμε την προσοχή ότι κάτι δεν είναι σωστό. Δεν μπορείς να υποχρεώνεις τους νεότερους ηθοποιούς να έχουν Instagram, Tik Tok και facebook», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας για τις καταγγελίες ότι σε κάστινγκ για τηλεοπτικές σειρές ζητάνε ακόμα και το πόσους followers έχουν οι ηθοποιοί.

1675701822940-243989821-mpimpilas-1.jpg

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είμαι ένας άνθρωπος που έχω κυνηγηθεί από τα κανάλια για να δίνω πληροφορίες για το κάθε τι που προκύπτει. Από τη στιγμή που έγιναν υποψήφιος βουλευτής, τα κανάλια έχουν λίγο αποτραβηχτεί από μένα. Δεν θέλουν να με βγάλουν ζωντανά στις εκπομπές τους και αυτό δείχνει κάτι. Γι’ αυτό κι εγώ θα είμαι πιο αυστηρός με τις εκπομπές. Η δική σας εκπομπή, επειδή μου έχει φερθεί άψογα και με έχει πάρα πολύ ωραία φιλοξενήσει για όλα τα θέματα, γι’ αυτό μιλάω μόνο σε εσάς γι’ αυτό το θέμα που προέκυψε τώρα».

1675702113353-796702178-spiros-mpimpilas-scaled.jpg

Τέλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη: «Πρώτη φορά ακούω ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει ζήτηση για δουλειά. Ο συνήγορος του Πέτρου έχει δικαίωμα να λέει ότι τον εξυπηρετεί. Ο κύριος Δημητρακόπουλος δεν μιλάει καλά για μένα, αλλά δεν με ενδιαφέρει».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved