Πέτρος Φιλιππίδης: Ετοιμάζεται να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη; Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του
Media

Πέτρος Φιλιππίδης: Ετοιμάζεται να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη; Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την υπόθεση του πελάτη του Πέτρου Φιλιππίδη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις από θεατρικούς παραγωγούς για να επιστρέψει στο θέατρο.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι ο γνωστός ηθοποιός – που κρίθηκε ένοχος για δυο απόπειρες βιασμού και αθώος για την κατηγορία του βιασμού – σκέφτεται να δώσει συνέντευξη για να μιλήσει ανοιχτά για όλα.

filipidis.jpg

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος επιβεβαίωσε ότι όντως ο Πέτρος Φιλιππίδης ετοιμάζεται να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη και έτσι ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε την πρόθεσή του να είναι ο δημοσιογράφος που θα επιλέξει ο ηθοποιός για να δώσει την συνέντευξή του.

«Η αλήθεια είναι ότι πρόσφατα συναντήθηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τα κουβεντιάσαμε όλα αυτά. Είναι μέσα στις σκέψεις του να δώσει συνέντευξη και να μιλήσει εφ’ όλης της ύλης, να απαντήσει σε όλους και σε όλες. Είναι πλέον ώριμος για πρώτη φορά να ανοίξει την καρδιά του και να επικοινωνήσει έτσι με όλους. Θα είναι τηλεοπτική» απάντησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Νωρίτερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε: «Πρώτη φορά ακούω ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει ζήτηση για δουλειά. Ο συνήγορος του Πέτρου έχει δικαίωμα να λέει ότι τον εξυπηρετεί. Ο κύριος Δημητρακόπουλος δεν μιλάει καλά για μένα, αλλά δεν με ενδιαφέρει».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved