Η Δέσποινα Βανδή σε εμφάνιση - έκπληξη στο live του Just the 2 of Us το Σάββατο στον Alpha!
Media

Η Δέσποινα Βανδή σε εμφάνιση - έκπληξη στο live του Just the 2 of Us το Σάββατο στον Alpha!

Δέσποινα Βανδή, Νίκος Απέργης, Kings και Ματθαίος Γιαννούλης έρχονται στο πιο λαμπερό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης!

Ο Νίκος Κοκλώνης, με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, υποδέχεται το πρώτο Σάββατο του Ιουνίου με παρέα αγαπημένα ονόματα από τον χώρο της μουσικής σκηνής. Ο Νίκος Απέργης, οι Kings και ο Ματθαίος Γιαννούλης θα βρεθούν στο J2US τραγουδώντας επιτυχίες που θα μας ξεσηκώσουν.

vandi-(10).jpg
7634151

Παράλληλα, στο live του Σαββάτου η Δέσποινα Βανδή θα έχει διπλό ρόλο. Εκτός από κριτής στη λαμπερή κριτική επιτροπή του J2US, έχει ετοιμάσει και μία εμφάνιση - έκπληξη που θα συζητηθεί!

vandi-(2).jpg

Οι ξεχωριστές ερμηνείες και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις από τα ζευγάρια μας αλλά και η ανατρεπτική είσοδος ενός secret προσώπου, συνθέτουν το παζλ της διασκέδασης στο πιο φαντασμαγορικό show της ελληνικής τηλεόρασης!

Το πάρτι δε σταματά ποτέ στο Just The 2 of Us!

«Just the 2 of Us»

Κάθε Σάββατο στις 21:00 στον Alpha!

Ακολουθεί το τρέιλερ του μουσικού show

Σημειώνεται ότι το κορυφαίο μουσικό σόου, το J2US, που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού, βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης και στο 12ο live σημειώνοντας ποσοστά που έφτασαν μέχρι και 23,6%.

Η εκπληκτική εικόνα των εμφανίσεων των καλεσμένων αλλά και των συμμετεχόντων κράτησε τα βλέμματα στραμμένα στο J2US, σημειώνοντας κατά μέσο όρο στο σύνολο του κοινού 17,6%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό, ενώ στις ηλικίες 18-54 κατέγραψε ποσοστό 13,7% φτάνοντας μέχρι και στο 16,8%.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved