Αυτή η νύχτα μένει: Κρίση στον γάμο Γιώργη – Νίτσας – Ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό της
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Κρίση στον γάμο Γιώργη – Νίτσας – Ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό της

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», που προβάλλεται με επιτυχία στον ALPHA, μία απρόσμενη αποκάλυψη φέρνει ξανά τα πάνω κάτω στη ζωή του Γιώργη και πρόκειται να τον οδηγήσει στην απόλυτη απόγνωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σύντομα έρχεται στο φως το ένοχο μυστικό της Νίτσας, το οποίο δεν είναι άλλο από τη νύχτα πάθους που πέρασε στο παρελθόν με τον ανιψιό του, τον Τάσο.

Η τραγουδίστρια και ο νεαρός, όταν ανακάλυψαν ο ένας την ταυτότητα του άλλου, συμφώνησαν να μην πουν ποτέ την αλήθεια στον Γιώργη για το ερωτικό βράδυ που έζησαν έξω από το «Όνειρο», προκειμένου να μην τον πληγώσουν. Έτσι, κράτησαν αυτό που συνέβη ανάμεσά τους ως επτασφράγιστο μυστικό.

Όμως, όπως θα δούμε, η αλήθεια αποκαλύπτεται ξαφνικά και ο Γιώργης σαστίζει όταν τη μαθαίνει. Ο άντρας χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι προθέσεις της Νίτσας και του Τάσου να του κρύψουν κάτι τόσο σημαντικό είναι αγνές.

giorgi.webp

Αντιθέτως, θεωρεί ότι όχι μόνο δεν είχαν σκοπό να τον προστατεύσουν, αλλά τον άφησαν να ζει στην πλάνη επίτηδες για να έχουν το... πεδίο ελεύθερο.

Όλη αυτή η κατάσταση προκαλεί μεγάλη κρίση στον γάμο του ζευγαριού, καθώς πλέον εκείνος δεν μπορεί να εμπιστευτεί τη γυναίκα του και βασανίζεται κάθε λεπτό από αμφιβολίες σχετικά με την εντιμότητα και την ειλικρίνειά της. Η Νίτσα, από την πλευρά της, όταν αποκαλύπτεται η αλήθεια, λέει με δάκρυα στα μάτια στον Γιώργη πόσο έχει μετανιώσει που κράτησε κρυφή την ερωτική περιπέτεια με τον Τάσο και κάνει τα πάντα για να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του.

Όμως ο άντρας είναι πολύ πληγωμένος και αδυνατεί να τη συγχωρέσει. Την ίδια ώρα, ο Τάσος, ο οποίος είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα του θείου του, κατακλύζεται από τύψεις και ενοχές και απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από τον άνθρωπο που θεωρούσε δεύτερο πατέρα.

Πηγή: My tv

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved