Μενεγάκη: Το ροζ κραγιόν, το τεχνικό πρόβλημα, το on air παράπονό της και ο ξέφρενος χορός
Media

Μενεγάκη: Το ροζ κραγιόν, το τεχνικό πρόβλημα, το on air παράπονό της και ο ξέφρενος χορός

H Ελένη Μενεγάκη εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής της τρέχοντας και βγάζοντας το έντονο ροζ κραγιόν της!

Αρχικά αναφώνησε «δεν ξέρω, βγάζω, βγάζω κραγιόν και τίποτα… για δείτε, είναι καλύτερα τώρα;» και έστειλε τα φιλάκια της.

Πηγαίνοντας όμως προς το πάνελ της εκπομπής της ξεκίνησαν τα προβλήματα… η παρουσιάστρια δεν ακουγόταν καθαρά αφού το κολιέ που φορούσε, χτυπούσε στο μικρόφωνό της και… έκανε τα παράπονά της!

3454235.JPG

Η Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα σας! Καλό μήνα! Και τι μήνα ίσως ο καλύτερος του καλοκαιριού αν και μένα ο αγαπημένος μου είναι ο Ιούλιος… μη με ρωτήσετε γιατί, έτσι το έχω συνδυάσει! Δεν ακούς το μικρόφωνο; Κοίτα πού το έχω; Φάτσα κάρτα είναι, δεν παίζει; Α, το κολιέ; Α σε παρακαλώ… άλλοι βάζουν ένα μάτσο κολιέ κάθε μέρα και δεν μπορώ κι εγώ να βάλω μία μέρα έναν κολιέ; Πώς τα καταφέρνουν οι άλλοι; Τώρα καλύτερα;»!

Και στη συνέχεια τόνισε: «Ιούνιος μήνας Χριστέ μου! Τι μήνας! Τι καλοκαίρι μυρίζει…. Γιούχου» και ξεκίνησε τον χορό δείχνοντας πόσο ευδιάθετη είναι!

Να αναφέρουμε ότι ένας μήνας έμεινε για το φινάλε της σεζόν και η παρουσιάστρια ετοιμάζεται να πάει στα Άχλα της Άνδρου αλλά όπως είθισται κάθε χρόνο θα κάνει και ένα tour σε κάποια νησιά

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή της Ελένης με το τι της συνέβη στην έναρξη της εκπομπής

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved