Μαύρο Ρόδο: Ο Μπόγρης νεκρός – Ο Σταυρίνος στη φυλακή!
Media

Μαύρο Ρόδο: Ο Μπόγρης νεκρός – Ο Σταυρίνος στη φυλακή!

Μία σκληρή αναμέτρηση έρχεται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο ρόδο» ανάμεσα στον Σταυρίνο και τον Μπόγρη, που αναμένεται να αποβεί μοιραία και για τους δύο. Την ίδια στιγμή, ο Βίκος οργανώνει τη δολοφονία του Θέμη ως αντίποινα για το σχέδιο εξόντωσης σε βάρος του.

Το πάθος του Σταυρίνου για τη Γιάννα τού προκάλεσε πολλά δεινά και μετέτρεψε τον αδελφό του, Γιώργο Μπόγρη, από σύμμαχο ζωής στον μεγαλύτερο εχθρό του. Όταν ο πρώτος, λοιπόν, επιβεβαιώνει τις υποψίες του ότι εκείνος ήταν πίσω από την επίθεση στη μάντρα, ξεχειλίζει από πόνο και οργή. Όπως θα δούμε, ψάχνει αμέσως να τον βρει για να λογαριαστεί μαζί του και τον εντοπίζει στο μοναστήρι.

Μόλις τον αντικρίζει, χυμάει επάνω του, κατηγορώντας τον ότι του κατέστρεψε τη ζωή. Ο Γιώργος αρνείται τα πάντα και τον ανακρούει, λέγοντάς του ότι του έκλεψε τη γυναίκα. Τότε ο καβγάς ανάμεσά τους φουντώνει και η Κασσιανή, ακούγοντας τις φωνές τους, ζητάει από τον Σαράντο να τους χωρίσει. Όμως εκείνος αρνείται να ανακατευτεί. Λίγα λεπτά μετά, ο Σταυρίνος κρατάει στα χέρια του ένα όπλο και σημαδεύει τον Γιώργο.

Οι δύο άντρες παλεύουν και ξαφνικά ακούγονται πυροβολισμοί. Οι μοναχές σπεύδουν αναστατωμένες να δουν τι συμβαίνει και αντικρίζουν τα αδέλφια να κείτονται στο έδαφος. Ο Μπόγρης είναι νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ ο Σταυρίνος τρέμει και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι σκότωσε τον αδελφό του.

Η Κασσιανή καλεί αμέσως την Αστυνομία και ο δράστης οδηγείται στο τμήμα για να δώσει κατάθεση. Εντωμεταξύ, τα νέα ταξιδεύουν σε όλη τη Γερακιανή και οι κάτοικοι σοκάρονται με τη συμφορά που βρήκε το χωριό τους. Παράλληλα, ο Σταυρίνος λέει στους αστυνομικούς όσα έγιναν και προσπαθεί να ελαφρύνει τη θέση του, όμως η Κασσιανή με την κατάθεσή της τον «καίει» με αποτέλεσμα να οδηγείται στη φυλακή!

Ωστόσο, η Τοσούλα ζητάει από την Πολυξένη να πείσει την ηγουμένη να αλλάξει την κατάθεσή της, αλλά δεν τα καταφέρνει. Τις επόμενες ημέρες, ο Σταυρίνος παραμένει στο κελί της φυλακής και αναλογίζεται τη φρικτή πράξη του. Το μόνο που θέλει είναι να του δοθεί η άδεια να παραστεί στην κηδεία του αδελφού του. Ο ίδιος είναι παραδομένος στις τύψεις του και νιώθει ότι η ζωή του έχει τελειώσει. Μάλιστα, η παραίτησή του εξαγριώνει τη Γιάννα, ενώ το ενδιαφέρον της για τον πρώην της προκαλεί δυσφορία στον Σαράντο.

Ο Βίκος οργανώνει τη δολοφονία του Θέμη!

Μετά την έκρηξη στο αυτοκίνητο του Βίκου, όλοι πιστεύουν πως είναι νεκρός. Η Αλεξία, έχοντας γλιτώσει από τη βομβιστική επίθεση, θρηνεί για τον χαμό του αγαπημένου της. Μάλιστα, όταν φτάνει στο σημείο της έκρηξης ο πατέρας της, ξεσπάει εναντίον του λέγοντάς του λόγια πικρά, που τον τσακίζουν. Σε έξαλλη κατάσταση, του φωνάζει ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί στα μάτια της και φεύγει.

Ο Θέμης πληγώνεται από τη στάση της και φοβάται ότι θα χάσει για πάντα τη μονάκριβη κόρη του. Οι μέρες περνούν και η Αλεξία, στην προσπάθειά της να ξεπεράσει τον χαμό του Βίκου, ανακοινώνει στην Όλγα και στον Παναγιώτη ότι θα πραγματοποιήσει ένα μακρινό ταξίδι. Όταν όμως πηγαίνει προς το αεροδρόμιο', βλέπει ξαφνικά μπροστά της τον Βίκο ολοζώντανο. Ο άντρας, έχοντας επιστρέψει από την κόλαση, αγκαλιάζει την αγαπημένη του, η οποία με δάκρυα χαράς ζητάει να μάθει λεπτομέρειες για όσα συνέβησαν.

Μάλιστα, στη συνέχεια βρίσκει τον πατέρα της και με τη στάση της τον φέρνει στα όριά του. Την ίδια μέρα, άγνωστοι τοποθετούν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το μαγαζί του Θέμη και εκείνος αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για αντίποινα από τα τσιράκια του Βίκου.

Παράλληλα, ο τελευταίος οργανώνει τη δολοφονία του Καστρινού και στέλνει στη δούλεψή του έναν δικό του άνθρωπο, που ονομάζεται Φρέντι, για να παρακολουθεί κάθε κίνησή του και να τον ενημερώνει. Πλέον, το μόνο που επιθυμεί ο Βίκος είναι να κλείσει με τα ίδια του τα χέρια τα μάτια του Θέμη για πάντα.

Πηγή: My tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved