Ελένη Μενεγάκη: Λιώσαμε με τη φώτο του κινητού της! Αγκαλιά με την 8χρονη Μαρίνα!
Media

Ελένη Μενεγάκη: Λιώσαμε με τη φώτο του κινητού της! Αγκαλιά με την 8χρονη Μαρίνα!

H Ελένη Μενεγάκη εισβάλλοντας στο πλατό της εκπομπής της μας έδειξε κατά λάθος τη φωτογραφία που έχει στο κινητό της.

Είδαμε την υπέροχη και τρυφερή φωτογραφία που έχει ως φόντο στο κινητό της και λιώσαμε!

Η Ελένη κρατά στην αγκαλιά της την οκτάχρονη κόρη της, την Μαρίνα και είναι αρκετά πρόσφατη η φωτογραφία, όπως θα δείτε και εσείς...

Η παρουσιάστρια την κρατά στην αγκαλιά της και η μικρή το απολαμβάνει.

eleni-kai-marina-pantzopoulou-(8).jpg

Η Μαρίνα είναι ένα όμορφο ξανθό κοριτσάκι με ανοιχτόχρωμα μάτια και όσο μεγαλώνει τόσο μοιάζει στην κούκλα μαμά της, Ελένη Μενεγάκη.

Η οκτάχρονη κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου φοιτά σε Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση. Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο σχολείο όπου όλα τα μαθήματα τόσο του Δημοτικού όσο και του Γυμνασίου και του Λυκείου, διδάσκονται στα αγγλικά και τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα.

Η μικρή έχει άριστες σχέσεις με τα τρία αδέρφια της, Λάουρα, Βαλέρια και Άγγελο Λάτσιο.

unknown_348681882_785495153134041_5110664056839569929_n.jpg

Πρόσφατα η Ελένη μέσα από την εκπομπή της είπε με αφορμή την έξοδό της με τον Άγγελο Λάτσιο: «Είμαι πάρα πολύ ωραία. Νιώθω ένα εσωτερικό γαργάλιμα… Είναι η χθεσινή μου βόλτα με τον γιο μου, τον Άγγελο. Μου φαινόταν τόσο περίεργο… Ρώτησα και τα τρία παιδιά μου. Τα ρώτησα με τη σειρά «παιδί μου θέλεις να έρθεις με τη μαμά σου να βγούμε μια φορά το χρόνο βγαίνω κι εγώ και θα ήθελα να πάμε μαζί, τρώω πρώτη πόρτα από το πρώτο. Τελείωσα το σχολείο, δεν θα είμαι εδώ όπως σου είπα, θα είμαι στο εξωτερικό. Πάω στο επόμενο… «θέλεις να έρθεις να πας με τη μανούλα παιδί μου;» μου απαντά «απαπα δεν μου αρέσουν αυτά, θα έχει φωτογράφους» και πάω στο τρίτο… και μου λέει «τι κάνουν εκεί;» και του λέω πας και κοιτάς την πασαρέλα και μου είπε «θέλω να έρθω…»»!

Και είχε προσθέσει η Ελένη Μενεγάκη: «Μόνο τη Μαρίνα δεν ρώτησα… Εννιά και πέντε ξεκίνησε, 21:15 τέλειωσε, 21:30 ήμουν στο αυτοκίνητο και 21:40 ήμουν στο σπίτι μου. Ξεβαμμένη στις 10. 22:30 στο κρεβάτι μου…»!

Δείτε τη φωτογραφία που έχει στο κινητό της!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved