Τα δάκρυα συμπαράστασης της Μπέττυς Μαγγίρα για τους Survivors που είδαν τους αγαπημένους τους
Media

Τα δάκρυα συμπαράστασης της Μπέττυς Μαγγίρα για τους Survivors που είδαν τους αγαπημένους τους

Η Μπέττυ Μαγγίρα αλλά και οι συνεργάτες της δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνηση που τους προκάλεσαν τα πλάνα επανένωσης των παικτών του Survivor All Star με τα μέλη των οικογενειών τους. 

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor όλοι συγκινηθήκαμε με την ευκαιρία που δόθηκε στους παίκτες, 5 μήνες μετά την είσοδό τους στο reality επιβίωσης, να συναντήσουν τους δικούς τους ανθρώπους.

survivor-(6).jpg

«Αυτό το σημείο δε μου άρεσε η αλήθεια είναι. Ήταν τόσο ωραία, τόσο έντονη και συγκινητική αυτή η εικόνα του μπαμπά με την κόρη και πόσο τρελαμένη ήταν αυτή μαζί του… και μετά το γύρισε ο Τάκης και μου το χάλασε. Εκεί που άρχισε να λέει για τους ψεύτες… Ασ’ το ρε φίλε μία μέρα!», σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος.

«Άξιζαν αυτοί οι 5 μήνες του Survivor μόνο και μόνο για αυτό το επεισόδιο. Νομίζω ότι, αν κρατούσαμε κάτι κάθε χρόνο από το Survivor, είναι αυτές οι συναντήσεις. Όλοι λένε: τώρα καταλαβαίνω πόσο πολύ αγαπάω τους ανθρώπους μου. Και όταν γυρίζεις πίσω, βλέπεις αλλιώς τις ανθρώπινες σχέσεις», ανέφερε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

survivor-12.jpg

«Γενικά στην Ελλάδα το στοιχείο της οικογένειας το έχουμε λίγο πιο έντονο σε σχέση με άλλους λαούς», τόνισε η παρουσιάστρια.

«Η πιο trendy μαμά ήταν του Γιώργου Ασημακόπουλου. Όταν βγήκε η μαμά του Γιώργου, λέω: να το, ρε παιδί μου, πώς φαίνεται ότι έχει ρούχα; Έβαλε το λεοπάρ το ντεπιές το ωραίο το jungle, ντύθηκε και πήγε εκεί στον γιο της», είπε χαριτολογώντας η παρουσιάστρια της εκπομπής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved