Η γη της ελιάς: Σύννεφα στη σχέση Φίλιππου – Βασιλικής! Το τρίτο πρόσωπο που τους διαλύει
Media

Η γη της ελιάς: Σύννεφα στη σχέση Φίλιππου – Βασιλικής! Το τρίτο πρόσωπο που τους διαλύει

Η γη της ελιάς: Η Βασιλική, από τη στιγμή που ο Φίλιππος έφυγε από τη Μάνη για να υπηρετήσει τη θητεία του στον στρατό, νιώθει μοναξιά και ανασφάλεια.

Προσπαθεί, βέβαια, να μην το δείχνει για χάρη της Στελλίτσας και της πεθεράς της, της Χάιδως, που στέκεται πάντα στο πλευρό της και τη βοηθάει με κάθε τρόπο. Κάποια στιγμή, ενώ ο Φίλιππος είναι στο στρατόπεδο, τηλεφωνεί στη Βασιλική και δεν τη βρίσκει, γεγονός που του προκαλεί ξαφνικά μια αδικαιολόγητη ζήλια.

Στο μεταξύ, ο νεαρός έχει γνωρίσει έναν άλλο φαντάρο, τον Παρασκευά, και οι δυο τους έχουν γίνει φίλοι. Περνούν μαζί τον ελεύθερο χρόνο τους και κάνουν διάφορες συζητήσεις με τον Φίλιππο πολλές φορές να αναφέρεται στον γάμο του με τη Βασιλική.

Όμως οι τοποθετήσεις του νέου του φίλου αρχίζουν να προβληματίζουν και να επηρεάζουν τον νεαρό Μανιάτη, με αποτέλεσμα να νιώθει έντονη ζήλια για τη Βασιλική και να δημιουργούνται σύννεφα στη σχέση τους. Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος αρχίζει να... ανακρίνει τη Βασιλική για τις εξόδους της και ο πρωτοφανής έλεγχός του την ξαφνιάζει.

gh-ths-elias-fillipos-vasiliki.jpg

Η κοπέλα πλέον δεν αναγνωρίζει τον αγαπημένο της, ο οποίος κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο ζηλιάρης. Η ίδια δεν μπορεί να αντέξει την πιεστική συμπεριφορά του και ο Στάθης με τον Λυκούργο προσπαθούν να την ηρεμήσουν και να δικαιολογήσουν τον Φίλιππο. Ταυτόχρονα, ο Παρασκευάς, αν και δεν έχει κακές προθέσεις, είναι ανώριμος και με τον τρόπο του και τις συμβουλές του καταφέρνει να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στον γάμο του Φίλιππου.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο τελευταίος έχει ένα μεγάλο ξέσπασμα προς τη Βασιλική με αποτέλεσμα να τσακώνονται έντονα. Ύστερα από αυτό το περιστατικό, η κοπέλα αντιλαμβάνεται πως πρώτη φορά η σχέση τους αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Στον ρόλο του Παρασκευά ο Μίλτος Χαρόβας.

Πηγή: My tv

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved